• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyeti nedir

kussevdalisi25

Yeni Üye
Benim beyaz kusum erkek olarak biliyordum ama dun baska erkek kuşla gaga vurmasi ile yem alışveriş yaptığını gördüm. beyaz kuşların cinsiyetini ogrenmek zor diye okumustum bir yerde acaba erkek sandigim beyaz kuş dişi olabilir mi ?

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş erkek ama kuşta mantar var. Eczaneden travazol veya trosdy krem alıp kulak çubuğu ile ince tabaka gaga ayak ve popoya sürün. Diğer kuşla biraradaysa onada uygulayın. Kafesi tünekleri dezenfekte edin.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Eczaneden veya Veteriner Hekim Kliniklerinden Crystalin Alabilirsiniz. Hayvanlar İçin Üretimdir. Ben Çok Memnun Kaldım. Hala Kullanırım Önlem Amaçlı.

Kemalcan

Yeni Üye
Kuş erkek ama kuşta mantar var. Eczaneden travazol veya trosdy krem alıp kulak çubuğu ile ince tabaka gaga ayak ve popoya sürün. Diğer kuşla biraradaysa onada uygulayın. Kafesi tünekleri dezenfekte edin.
Merhaba. Mantar olduğunu nereden anladınız? Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Mesala gagasından mı, ayaklarından mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Mantar olduğunu nereden anladınız? Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Mesala gagasından mı, ayaklarından mı?
Gagada cere altında pütürleşme başlamış.

Son düzenleme:

kussevdalisi25

Yeni Üye
Crystalyn aldım bir sorum daha var gagasina yanlarına sıkarken agzina gelse sıkıntı yaratır mı

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Crystalyn aldım bir sorum daha var gagasina yanlarına sıkarken agzina gelse sıkıntı yaratır mı
Merak Etmeyin Bir Sıkıntı Olmaz. Makyaj Pamuklari Var Biliyorsunuz. Onunla Minik Minik Pansuman Yapar Gibi Surebilirsiniz. 🌸

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Crystalyn animal health aldınız değil mi?

Üst Alt