E Emre98 Yeni Üye Katılım 11 Mar 2021 Mesajlar 42 Tepkime puanı 3 Puanları 8 11 Nis 2025 #1 Arkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir genç bir kuş mu yaşlı mı nasıl anlarız birde yabani baya nasıl alışır bize
Arkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir genç bir kuş mu yaşlı mı nasıl anlarız birde yabani baya nasıl alışır bize
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 11 Nis 2025 #2 Disi 6 aylık cıvarı bir kuş
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 11 Nis 2025 #3 4 aylık civarı dişi. Sürekli ilgilenmeniz gerekir. Önce kafes içi eğitim verin elinize alışsın.
E Emre98 Yeni Üye Katılım 11 Mar 2021 Mesajlar 42 Tepkime puanı 3 Puanları 8 11 Nis 2025 #4 Semiha S.' Alıntı: 4 aylık civarı dişi. Sürekli ilgilenmeniz gerekir. Önce kafes içi eğitim verin elinize alışsın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir
Semiha S.' Alıntı: 4 aylık civarı dişi. Sürekli ilgilenmeniz gerekir. Önce kafes içi eğitim verin elinize alışsın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 11 Nis 2025 #5 Emre98' Alıntı: Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Yanındaki derken buradaki yeşil kuş 1,5 aylık civarı. Konu başlığındaki aynı kuş mu. Mavi olan erkek oda 1,5 aylık civarı.
Emre98' Alıntı: Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Yanındaki derken buradaki yeşil kuş 1,5 aylık civarı. Konu başlığındaki aynı kuş mu. Mavi olan erkek oda 1,5 aylık civarı.
E Emre98 Yeni Üye Katılım 11 Mar 2021 Mesajlar 42 Tepkime puanı 3 Puanları 8 11 Nis 2025 #6 Semiha S.' Alıntı: Yanındaki derken buradaki yeşil kuş 1,5 aylık civarı. Konu başlığındaki aynı kuş mu. Mavi olan erkek oda 1,5 aylık civarı. Genişletmek için tıkla ... Evet aynı kuş yeşil olan. Teşekkür ederim
Semiha S.' Alıntı: Yanındaki derken buradaki yeşil kuş 1,5 aylık civarı. Konu başlığındaki aynı kuş mu. Mavi olan erkek oda 1,5 aylık civarı. Genişletmek için tıkla ... Evet aynı kuş yeşil olan. Teşekkür ederim
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,205 Tepkime puanı 35,818 Puanları 999 11 Nis 2025 #7 Emre98' Alıntı: Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Merhaba ikiside yavru yeşil dişi, mavi erkek maşallah, gagalarının siyahı daha üstünde
Emre98' Alıntı: Teşekkür ederim yanındakinin cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Merhaba ikiside yavru yeşil dişi, mavi erkek maşallah, gagalarının siyahı daha üstünde
T tamer0909 Yeni Üye Katılım 31 Mar 2025 Mesajlar 54 Tepkime puanı 29 Puanları 18 11 Nis 2025 #8 Emre98' Alıntı: Arkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir genç bir kuş mu yaşlı mı nasıl anlarız birde yabani baya nasıl alışır bize Genişletmek için tıkla ... Benimde böyle bir kuşum vardı arkadaşımdan almıştım baya naptiysak bize asla alışamadı geri verdik kuscudan yavru kuş alıp 1 aylık öyle kendimize alıstirdik inşallah alışır
Emre98' Alıntı: Arkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir genç bir kuş mu yaşlı mı nasıl anlarız birde yabani baya nasıl alışır bize Genişletmek için tıkla ... Benimde böyle bir kuşum vardı arkadaşımdan almıştım baya naptiysak bize asla alışamadı geri verdik kuscudan yavru kuş alıp 1 aylık öyle kendimize alıstirdik inşallah alışır