• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyeti nedir ?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Cok enteresan :) sanırım erkek. Maşallah resesif cok guzel bir kuş

KuşSeeverr

Yeni Üye
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Kesin erkek midir ona göre yanına eş almayı düşünüyorum 😊

KuşSeeverr

Yeni Üye
Şu an elimde başka fotoğrafı yok, dışarıdayımda. Teşekkür ediyorum yorumlarınız sayesinde cinsiyeti konusunda emin oldum 😊

Mert G.

Paylaşımcı
Birşey sorcam nasıl kuş bu çift hormanli gibi bence garip çeresi hem kahve rengi hem mavi. Kafam karisti

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Çok güzel resesif bir erkek 😊 hemen yanına sarı yüz klasik gri bir dişi alın derim 😁 gelen yavruları hayal bile edemiyorum 😍
Resesif demeniz dikkatimi çekti ureticiler nasil belli ediyorlar degil mi kendilerini :) ben de ayni yorumu yapmıştım ancak eslestirme konusunda farkli bir fikrim var. Bence bu kusun yanina lutino dişi gider :) ya da DF de olabilir ama lutino denemeye deger bence :)

Mert G.

Paylaşımcı
Resesif demeniz dikkatimi çekti ureticiler nasil belli ediyorlar degil mi kendilerini :) ben de ayni yorumu yapmıştım ancak eslestirme konusunda farkli bir fikrim var. Bence bu kusun yanina lutino dişi gider :) ya da DF de olabilir ama lutino denemeye deger bence :)
Abi albino daha iyi olmazmı renk olarak daha iyi tek renk kuslar çıkabilir diye düşünüyorum ben altindan beyaz tonlu kuslar gelcegini düşündüm sen ne diyorsun bu dedigime @Mustafa89 insallah bu sefer olmustur

Son düzenleme:

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Abi albino daha iyi olmaz tek renk albino gelir beyaz daha mantıklı geldi niyese bana lutino çok kırır renk gibi geliyor ben olsam albino atarım yanına imkanım varsa
Mert kardeşim ne demek istedigini anlayamadım ama eger resesifte ino tasiyici gen yoksa albino dişi attiginda erkegin renginde ya tasiyici erkek alirsin ya da yine ayni renkte normal dişi. ( tabii resesif erkegin anne babasini da iyi bilmek lazım surpriz bir renk de gelebilir) ayrica lütfen konuya cevap yazarken daha özenli olalım anlatımda. (y)

Mert G.

Paylaşımcı
Mert kardeşim ne demek istedigini anlayamadım ama eger resesifte ino tasiyici gen yoksa albino dişi attiginda erkegin renginde ya tasiyici erkek alirsin ya da yine ayni renkte normal dişi. ( tabii resesif erkegin anne babasini da iyi bilmek lazım surpriz bir renk de gelebilir) ayrica lütfen konuya cevap yazarken daha özenli olalım anlatımda. (y)
Benim bu otamatik klavyeyi kapatmam gerek hep ordan geliyor başıma bu yazım yanlışı hemen kapatmayı çalışıp duzeltcem yazım yanlışını

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mustafa hocam aynen katılıyorum... Maalesef kardeşimiz hiçbir uyarıyı 6 aydan beri ciddi almıyor...

Mert G.

Paylaşımcı
Mustafa hocam aynen katılıyorum... Maalesef kardeşimiz hiçbir uyarıyı 6 aydan beri ciddi almıyor...
Abi aliyorumda ne yapsam yine hata cikiyor cozemedim gitti en sonunda bu otomatigi kapattim olmaz diye düşünüyorum artik bir sorun olcagini sanmiyorum ust uste okuyorum yine degisiyor yazdigimla

Üst Alt