• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Berk

Paylaşımcı
Merhaba 1 hafta once aldigim muhabbet kusum yavas yavas kendine gelmeye basladi artik gun icinde kabarmiyor,otmeye basladi yem yemesinde su icmesinde bir sıkıntı yok ama ara sıra ishal seklinde yapiyor diskisini,Ekli dosyayı görüntüle 11347Ekli dosyayı görüntüle 11348 poposundaki tuyleri de biraz yolmus sizce sebebi nedir ? Bir de yasi ve cinsiyeti nedir ?

Merve00

Paylaşımcı
Kuşunuz maşallah çok tatlı erkek bir kuş. Popo tüyüde bana normal geldi ama tam bilemedim onu.

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar, 2 aylık civarı bir erkek yavru maşallah çok tatlı, kabız olduklarında popo tüyleriyle çok uğraşırlar öyle bir durum var mı?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar, 2 aylık civarı bir erkek yavru maşallah çok tatlı, kabız olduklarında popo tüyleriyle çok uğraşırlar öyle bir durum var mı?
katılıyorum, 2 aylık civarı erkek. Popo tüylerinde bir yolunma görmedim, gayet normal.
İlk geldiğindeki dışkı düzensizliği de normal, sonuçta yeri değişti, alışma devresinde dışkı düzensizliği olur