• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Cinsiyet

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
2,5-3 aylık civarı. Henüz küçük.. dişi ihtimali yüksek ama melodi duymadan emin olunmaz. Yada ilk tüy dökümünden sonra netleşir.

Paşa01

Aktif Üye
@Aslı Ö. aslı hanımcığım çok tşkler cvp için.
erkek diye aldık. Yalnız ötüş hep tek tip. Hissetmiştim dişi olduğunu. Peki albino cinsi erkekle olurmu bu meleğim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
@Aslı Ö. aslı hanımcığım çok tşkler cvp için.
erkek diye aldık. Yalnız ötüş hep tek tip. Hissetmiştim dişi olduğunu. Peki albino cinsi erkekle olurmu bu meleğim
Rica ederim 🌸 tek tipse evet dişi olması yüksek. Ama Sultanlara çok hâkim değilim @Demet bükay abla yada Sultan sahibi arkadaşlarım ikisinin uyumu hakkında size daha iyi bilgi verirler. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Paşa01

Aktif Üye
@Demet bükay ayyy demet hncım çok tşkler güzel yorumunuz için. Albino beyaz kırmızı göz bir baldan tatlı bir oğluşum var. 7-8 aylık ona eş olarak alıcam. Şuan izmirde ben adanadayım. İnş bayramda gelecek. Uyumlu olacağını duyduğum için sevindim. Anlaşırlar umarım. Hayatımda ilk kez papağanım oldu. Böyle aşk böyle sevgi yokmuş. Ölüyorum resmen. Hiç tecrübem yoktu ama alıştım.

Paşa01

Aktif Üye
Çok tşkler güzel yorumlarınız için. İyiki bu sayfayı tanımışım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay ayyy demet hncım çok tşkler güzel yorumunuz için. Albino beyaz kırmızı göz bir baldan tatlı bir oğluşum var. 7-8 aylık ona eş olarak alıcam. Şuan izmirde ben adanadayım. İnş bayramda gelecek. Uyumlu olacağını duyduğum için sevindim. Anlaşırlar umarım. Hayatımda ilk kez papağanım oldu. Böyle aşk böyle sevgi yokmuş. Ölüyorum resmen. Hiç tecrübem yoktu ama alıştım.
Rica ederiz sağlıklı büyüsünler inşallah 🤲😊🥰

Üst Alt