• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet yaş ve çiftleşme

smblarer

Tutkulu
Merhaba herkese sizce çiftleşirlermi sağdaki küçük diye biliyorum dişi soldsakide benim kuşum yaklaşık 1 yaşında felan erkek sizce sagdaki cinsiyeti ve yaşı nedir elimde sadece bu fotoğraf var

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba herkese sizce çiftleşirlermi sağdaki küçük diye biliyorum dişi soldsakide benim kuşum yaklaşık 1 yaşında felan erkek sizce sagdaki cinsiyeti ve yaşı nedir elimde sadece bu fotoğraf var
Merhaba, sağdaki erkek 😊 yetişkin 1 yaş üzeri, anlaşırlarsa çifleşme olur

Sati

Tutkulu
Merhaba,
Ötüşlerinden ayırt edebilirsiniz cinsiyetlerini
Hiç ötmüyorlarsa aynı cinsiyet olabilir ve birbirlerini bastırmış olma ihtimalleri var, bizzat yaşadığım bir durumdu.
Ötmesi içinde ayrı kafeslerde birbirlerini görmeyecek şekilde olurlarsa ötüşten durumu netleştirebilirsiniz.

smblarer

Tutkulu
Merhaba,
Ötüşlerinden ayırt edebilirsiniz cinsiyetlerini
Hiç ötmüyorlarsa aynı cinsiyet olabilir ve birbirlerini bastırmış olma ihtimalleri var, bizzat yaşadığım bir durumdu.
Ötmesi içinde ayrı kafeslerde birbirlerini görmeyecek şekilde olurlarsa ötüşten durumu netleştirebilirsiniz.
Soldaki benim kuşum melodik ötüyor erkek zaten ancak sağdaki benim değil oyuzden bilmiyorim hiç duymadım

Suleymantt

Yeni Üye
Mavi olan erkek yenı geldı koyu yeşil olan erkek acık yesıl olanda dişi 2 yeşil cift guzel anlasıyolar ama mavı olan grlınce iki erkek kavga eder gıbı bırbırıle oynuyolar mavı otuyoo kafa salllıyoo

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mavi olan erkek yenı geldı koyu yeşil olan erkek acık yesıl olanda dişi 2 yeşil cift guzel anlasıyolar ama mavı olan grlınce iki erkek kavga eder gıbı bırbırıle oynuyolar mavı otuyoo kafa salllıyoo
Yeni konu açın lütfen, başka bir konu altında çok karışıyor ve sorunuzu yazun
Anlayışınız için teşekkür ederim
Kafeskuslari.com yöntemi 😊

Üst Alt