• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ve yaşı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha net çektim. Kendi çıkartır mı varsa. Ben nasıl çıkartcam. Daha bugün aldım korkuyor elimi uzatınca çok
Kanatlar düşmüş eğer solunum problemi yani ağzı açık nefes alır, denge kaybı veya kusma olursa siz müdahale edersiniz yoksa kendisi yapar 🙏🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Birini müşteri getirmiş. Bendeki kendi üretimi dedi. Ben kendi üretimi olanı aldım
Hayırlısı olsun artık kuşun yandan fotoğrafını paylaşır mısınız yakın olsun, gebelik için bakıyım

nazir

Aktif Üye

Ekli dosyalar

nazir

Aktif Üye
Duruş gebelik, fakat popo kısmı gözükmüyor şişlik varmı?
Poposuna baktım öyle şiş değil ama. Yumurta varsa da. İnşallah kendi kendine çıkartır. Yeni olduğu için benim müdahale etmem zor olur. Tunekte duruyor. Kendi kendine yapınca yumurta düşüp kırılmaz mi yukardan 🤔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Poposuna baktım öyle şiş değil ama. Yumurta varsa da. İnşallah kendi kendine çıkartır. Yeni olduğu için benim müdahale etmem zor olur. Tunekte duruyor. Kendi kendine yapınca yumurta düşüp kırılmaz mi yukardan 🤔
Kafes dibinde bulabilirsiniz kırılabilir de kırılmayabilir de ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İlk gün olduğu için de kanatları düşürmüş olabilir, gözlemleyin siz, yarın daha da toparlayabilir, duruş gebelik fakat stres yeni çevre yeni mekanda kanat düşüklüğü yapabilir

nazir

Aktif Üye
İlk gün olduğu için de kanatları düşürmüş olabilir, gözlemleyin siz, yarın daha da toparlayabilir, duruş gebelik fakat stres yeni çevre yeni mekanda kanat düşüklüğü yapabilir
Anladım. Takip edeyim bakayım. Gebelik varsa da kendi cikarmazsa bir şekil mudale edicem artık. İnşallah bir şey olmaz çok üzülürüm

Üst Alt