• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ve yaşı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaşını tam kestiremiyorum ama 8 aydan küçük değil gibi. Görünüş dişi. Melodik ötüşü yoksa kesin dişi diyebiliriz.

Son düzenleme:

nazir

Aktif Üye
Yaşını tam kestiremiyorum ama 8 aydan küçük değil gibi. Görünüş dişi. Melodik ötüşü yoksa kesin dişi diyebiliriz.
Melodik ötmüyor. Bende burdaki arkadaşların cevaplarıyla dişi olduğuna karar verdim. İnşallah herkesin ön yargısını kırar güzel konuşur ve alışır. Genelde erkekler için konuşur diyorlar hep

Moderatör tarafında düzenlendi:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Melodik ötmüyor. Bende burdaki arkadaşların cevaplarıyla dişi olduğuna karar verdim. İnşallah herkesin ön yargısını kırar güzel konuşur ve alışır. Genelde erkekler için konuşur diyorlar hep
Alışma konusu cinsiyet farkı gözetmez. Yeterki ilgi gösterin. Evet genelde erkekler konuşur ama inanın verdiği keyif huzur bire bir erkekle aynı 😍

Son düzenleme:

nazir

Aktif Üye
Evet eş yoksa dollenmemis yumurta kızgınlık yumurtası olur. Ben emin değilim hamile olduğundan sirttan ve yandan fotolar alırsak arkadaşlar yardımcı olur😊
Daha bugün aldım alışık olmadığı için korkuyor bunları çekebildim

Ekli dosyalar

nazir

Aktif Üye
Yumurta olduğunda benim mi çıkarmam lazım. Kendi çıkarmaz mı. Şuan yeni olduğu için elletmiyor da

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta olduğunda benim mi çıkarmam lazım. Kendi çıkarmaz mı. Şuan yeni olduğu için elletmiyor da
Kanatlar bana da düşük geldi, kendisi yumurtlar ama eğer sıkışma olursa halsizlik, denge kaybı, kusma olabilir o durumda sizin müdahale etmeniz gerekebilir 🌸🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba dişilerde çok güzel konuşuyor, yeterki ilgi olsun😊🤲

nazir

Aktif Üye
Kanatlar düşmüş, popoda nohut tanesi kadar şişlik olur yandan bakınca görebilirsiniz ki bence kızgınlık yumurtası var prensesin 🥰🥰
Daha net çektim. Kendi çıkartır mı varsa. Ben nasıl çıkartcam. Daha bugün aldım korkuyor elimi uzatınca çok

Ekli dosyalar

Üst Alt