Arkadaslar tekrar merhabalar. Umarim herkes iyidir. Size daha önce bahsettigim sultan papaganinin altinda bu sekilde bir sislik var. Aldığı üretici bunun her yavruda oldugunu soyluyormus. Ama ur olabilir mi diye içimize kurt düştü. Siz de bir bakabilir misiniz? Degerli bilgilerinizi yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba. Tecrübeli hocalarımız yardımcı olacaktır. Benimde sultanlarım var ve bence hiçte normal değil. Genel durumu nasıl bu yavrunun . Kuyruğuda ıslak gibi geldi bana dışkıları normalmi yoksa sulumu
Arkadaslar tekrar merhabalar. Umarim herkes iyidir. Size daha önce bahsettigim sultan papaganinin altinda bu sekilde bir sislik var. Aldığı üretici bunun her yavruda oldugunu soyluyormus. Ama ur olabilir mi diye içimize kurt düştü. Siz de bir bakabilir misiniz? Degerli bilgilerinizi yorumlarinizi bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 87082
Arkadaslar tekrar merhabalar. Umarim herkes iyidir. Size daha önce bahsettigim sultan papaganinin altinda bu sekilde bir sislik var. Aldığı üretici bunun her yavruda oldugunu soyluyormus. Ama ur olabilir mi diye içimize kurt düştü. Siz de bir bakabilir misiniz? Degerli bilgilerinizi yorumlarinizi bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 87082