• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ve yaş??

laedri

Aktif Üye
1hafta önce aldık ama cinsiyetini sorma gereği duymamıştık videosunu paylaşıyorum kaç aylık ve cinsiyet konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun öncelikle. Kuş yavru değil gibi tam tahmin edemiyorum ama yetişkin bir kuşa benziyor. Melodik ötüşü var mı tek tip ötüyorsa dişi melodik ötüyorsa genelde erkek oluyor.

laedri

Aktif Üye
Hayırlı olsun öncelikle. Kuş yavru değil gibi tam tahmin edemiyorum ama yetişkin bir kuşa benziyor. Melodik ötüşü var mı tek tip ötüyorsa dişi melodik ötüyorsa genelde erkek oluyor.
Hergun farklı bir stilde ötüyor gbi sağolsun 😃

laedri

Aktif Üye
Birde yavru sayılabilmesi için sınır kaç aydir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birde yavru sayılabilmesi için sınır kaç aydir
Bunu alıştırmak için soruyorsanız en az 60 günlük olması çok çok iyi. 2-4 ay ideal sonrası alıltırmak için bir tık zorluyor 6 aydan sonra giderek zorlaşıyor. Melodik ötüşü var diyorsanız ozaman erkektir. Duruşuda bir tık erkek gibi geldi bana ama yanılma payı çok maalesef. Kuşta değişik değişik dediğiniz ötüşler bile altı aydan büyük olduğunu gösterir.

Üst Alt