• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ve Yaş tahmini.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu kuş dişiye döner diye tahmin ediyorum her nekadar erkek deselerde

Çimen.2ii

Aktif Üye
Özellikle erkek diye aldım yani dişiye dönmesini hiç istemiyorum inşallah dönmez ama benimde şüphelerim var.

Çimen.2ii

Aktif Üye
Ya alışması konuşmasını istiyorum. Dişi kuş alışmaz derler. Aslında konuşmasından çok bana alınmasını ele gelmesini sadık olmasini ısırmamasını saldırmamasını istiyorum dişi kuş bunları yapıyor diyolar. Boyle bir sey var mi ? Yani dişi kuş ele alışır mı sadık olur mu konuşur mu? @Tuğrul Bey

Cxcx

Paylaşımcı
Şahsen eve girdigimde üzerime atlayan bir dişi kuşa sahibim. 12 tane daha arkadaşı olmasa konuşurdu belkide
12 tane arkadaşı olmasına rağmen size olan ilgisi harika, çok sevindim. Erkek kuşumuz yeni arkadaş aldık, biraz pabucumuz dama atılmış gibi, biz ilgilendikten sonra herşey güzel olur diye düşünüyorum. Konuşması gibi bir amacım bile yoktu kendisi konuşmaya başladı şimdi kız arkadaşı gelince konuşma ilgi azaldı ilk günler o da heyecanlı hiç problem değil onlar mutlu olsunlar, bizde mutlu oluruz😊🤲

Çimen.2ii

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR güncel attigim fotolara bakar mısınız rica etsem? Yarin petshopa goturcem yani kesin dişi mi erkek mi lütfen bir yorum yapin. Forumda ki bilgi sahibi olan tüm arkadaşların bilgisine ihtiyacim var :(

Üst Alt