• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet tahmini

anydayykk

Paylaşımcı
Arkadaşlar muhhabbet kuşlarım yavruladı, ancak cinsiyetini tahmin edemiyorum, bana göre cere renkleri çok arada gibi duruyor. Neredeyse üç aylık yavrular. Yardımcı olur musunuz?
Dişi yüksek ihtimalle. Beyaz, açık mavi renkler dişilerde oluyor. Koyu mavi ve mor ise erkek kuşlarda. Sizinki bebek mavisi ve beyaz duruyor.

eyç

Yeni Üye
İki kuş var orda, ceresi mavi gibi olan dişi ise, pembe gibi olan erkek midir acaba o zaman🤔

anydayykk

Paylaşımcı
İki kuş var orda, ceresi mavi gibi olan dişi ise, pembe gibi olan erkek midir acaba o zaman🤔
Evet fark ettim iki tane olduğunu renkleri çok tatlış ikisinin de 🎀 sarı olanın burun deliklerinde beyazlık var muhtemelen o dişi, büyüdükçe beyazlık yayılır açık mavi beyaz karışımı olur. Ama mavimsi olanın çevresinde koyu mavilik de var gibi gördüm. O yüzden mavi olana şüpheli diyeceğim ne kadar burun deliklerinin çevresi açık renkli dursa da zamanla koyu maviye dönebilir. ama morumsu olan muhtemelen dişidir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar muhhabbet kuşlarım yavruladı, ancak cinsiyetini tahmin edemiyorum, bana göre cere renkleri çok arada gibi duruyor. Neredeyse üç aylık yavrular. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba ikiside dişi

Üst Alt