• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet tahmini

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Maşallah erkek 🧿

Mert.

Eski Forumcu
İsik olan yerde cekermisiniz yansıma yapıyor erkek suanlik renkli cekermisiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Erkek gibi gördüm ben de, maşallah çok güzel renkleri ve meraklı oyuncu bir tipi var :D

Yamakasi

Aktif Üye
şehmus üstad. Lakin burun deliklerinin etrafına iyi bakarsanız küçük beyazlıklar çıkmaya başlıyor. Emin olamadığım için sordum. Blrde bu daha yavru. Kanatları ve kuyruğu yeni gelişmeye başlıyor Daha uçamıyor. Yem yiyor sıkıntı yok.
yavru olduğu için başken yanıltabiliyor cinsiyet ve o yüzden sorayım dedim malum büyüdükçe değişebiliyor cere renkleri üstad.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
şehmus üstad. Lakin burun deliklerinin etrafına iyi bakarsanız küçük beyazlıklar çıkmaya başlıyor. Emin olamadığım için sordum. Blrde bu daha yavru. Kanatları ve kuyruğu yeni gelişmeye başlıyor Daha uçamıyor. Yem yiyor sıkıntı yok.
yavru olduğu için başken yanıltabiliyor cinsiyet ve o yüzden sorayım dedim malum büyüdükçe değişebiliyor cere renkleri üstad.
Bence üstten ışık vurmasın karşısından çekin, net bir fotoğraf olsun kamerada çıkan cere rengi ile gözünüzle gördüğünüz aynı olursa en net yorum yapılabilir. Ama ben de bu açıdan erkek gibi gördüm

Yamakasi

Aktif Üye
Bence üstten ışık vurmasın karşısından çekin, net bir fotoğraf olsun kamerada çıkan cere rengi ile gözünüzle gördüğünüz aynı olursa en net yorum yapılabilir. Ama ben de bu açıdan erkek gibi gördüm
Buda yakından ışıksız fotosu. Bakarmısınız

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Diğer açıdan da bu açıdan da erkek 🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet bence de, hala erkek :)

Yamakasi

Aktif Üye
Arkadaşlar inşAllah öyledir sağolun. Bundan önceki dişi kuşumda aynı ırktandı ve büyüdükçe beyazlaştı burnu. O yüzden öyle dedim inşAllah erkektir diye 😁sağolunuz

Mert.

Eski Forumcu
Erkek. Kesinlikle guvenebilirsiniz

Üst Alt