Anladım. Almanlarla aynı görüşte olmadığımı okumuş oldum teşekkür ederim

Forumda bu yazdıklarınıza karşı Alman'ların görüşlerini kıracak birçok konu mevcut. Tek kuş bakan veya elle besleme yapan bir sürü arkadaşımız mevcut, sultan papağanı, muhabbet, sevda forpus vs vs benim de bir tane muhabbet kuşum var. Kuşlar mutsuz olduklarını kendilerine mi söylemişler?

Tek baktığımız kuşlar gayet sağlıklı, cıvıl cıvıl kuşları çoğumuzun. El besleme olup diğer kuşlarla bir araya gelen birsürü kuşta mevcut. Forumda çok fazla örneği var. Tabiki bazı kuşların bağışıklığı düşük olabilir kendini yolabilir ama bu da yine insanın ne kadar iyi bakıp bakmadığına bağlı biraz veya genden soydan gelebilecek olan bir hastalığa. Ama iyi bir bakımla mutlu olmayacak kuş yoktur. Kaldı ki tüm kuşlar sahiplerine düşkün olmuyor. Burada kendilerine alıştırabilmek için bir sürü arkadaşımız yazıyor konu açıyor.
E ona bakarsak tek beslenen kedi köpek veya başka bir hayvan da mı insana aşık oluyor, kendinin hayvan olduğunu unutuyorlar mı?

Çift kuş bakmalarını, mutluluklarını düşündüklerini anlıyorum ama tek kuşta gayet bakılabilir ve bazı kuşlar tek başına bile kalmak isteyebiliyorlar. Yanlarına arkadaş kabul etmeyenler bile olabiliyor bazen
Bu arada bu yazdıklarım sizi tek kuş beslemeye teşvik edici gibi algılanmasın, siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın tabiki, çift kuş beslemek yalnız kalmasını vs istemiyorsanız buyrun lütfen alın, benim demek istediğim Almanların görüşlerine karşılık görüşümdü