• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet ricası

NSLHN

Yeni Üye
Merhaba erkek ve yavru olarak aldık ama cinsiyet nedir acaba ilk defa besliyoruz merak ettik isim veremedik daha ☺ biraz kaşınıyor nedendir tüyleri de azıcık dökülüyor sanırım tüy döküyor ne yapmalıyız

Ekli dosyalar

NSLHN

Yeni Üye
Bu arada ikinci haftadayız elimden yem alıyor ama henüz çekirdek kırmıyor ağzında gezdirip yere atıyor 🫣 elime de gelmiyor ama kaçmıyor da ikinci hafta için bence iyi biz kendisine bayılıyoruz ama inşallah bizi sever ☺🌸

Ekli dosyalar

Paşa01

Paylaşımcı
Mrhb hayırlı olsun. B amin forte entrobac multiwitamin düzenli vermeniz gerekir gaga taşı kalamar kemiği mutlaka olmalı. Çok bal çok aşk sultanlar. Tecrübeli arkadaşlarımız cinsiyet tahmini yapacaktır. @Demet bükay @Aslı Ö. @Semiha S.

NSLHN

Yeni Üye
Teşekkürler hepsini aldık kullanıyoruz kafeste gaga taşı kalamar kemiği de var ☺

erasantane

Aktif Üye
Kuyruk altı yatay çizgilere bakın dişilerde genelde kalır ben erkek olduğunu düşünüyorum ama sultanlarda görselden anlamak zor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu arada ikinci haftadayız elimden yem alıyor ama henüz çekirdek kırmıyor ağzında gezdirip yere atıyor 🫣 elime de gelmiyor ama kaçmıyor da ikinci hafta için bence iyi biz kendisine bayılıyoruz ama inşallah bizi sever ☺🌸
Merhaba melodik ötüş veya farklı sesler çıkarıyor mu? Tek tip mi ötüyor

NSLHN

Yeni Üye
Merhabalar farklı sesler çıkarmaya çalışıyor ama şuan için çok ötmüyor arada, sanırım alışmaya çalışıyor henüz aldığımız yer bir şarkı öğrenmiş söylüyor diyordu

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Mrhb hayırlı olsun. B amin forte entrobac multiwitamin düzenli vermeniz gerekir gaga taşı kalamar kemiği mutlaka olmalı. Çok bal çok aşk sultanlar. Tecrübeli arkadaşlarımız cinsiyet tahmini yapacaktır. @Demet bükay @Aslı Ö. @Semiha S.
Merhaba,
Forumda açılan konular tüm üyeler ve modlar için de ulaşılabilir durumdadır. Şahsa özel bir durum yoksa etiketleme yapmayınız. Etiketlediginiz kişiler zaten musait olduklarında konuya bakarlar.
Iyi forumlar

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba,
Forumda açılan konular tüm üyeler ve modlar için de ulaşılabilir durumdadır. Şahsa özel bir durum yoksa etiketleme yapmayınız. Etiketlediginiz kişiler zaten musait olduklarında konuya bakarlar.
Iyi forumlar
Merhaba bilmediğim için soruyorum. Ben mesela her şeye değilde sadece acil olanlara genelde etiketlemeye çalışıyorum acil olanlar daha öncelikli görünsün diye Buda bir sorum teşkil eder mi?. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba bilmediğim için soruyorum. Ben mesela her şeye değilde sadece acil olanlara genelde etiketlemeye çalışıyorum acil olanlar daha öncelikli görünsün diye Buda bir sorum teşkil eder mi?. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .
Genel olarak bahsettiğim şey şu ;
Biri etiketlendiginde kendisine mail ya da bildirim gibi bir şey gitmiyor. Forumu acmadigi sürece etiketlemenizi göremez. Tabii ki acil konularda etiket kullanılabilir ancak etiketlenen kişi konu cok eski değilse foruma girdiginde zaten o konuya bakacaktir. Mesela cinsiyet soruları, etiketlesen ne olur etiketlemesen ne olur :)

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Genel olarak bahsettiğim şey şu ;
Biri etiketlendiginde kendisine mail ya da bildirim gibi bir şey gitmiyor. Forumu acmadigi sürece etiketlemenizi göremez. Tabii ki acil konularda etiket kullanılabilir ancak etiketlenen kişi konu cok eski değilse foruma girdiginde zaten o konuya bakacaktir. Mesela cinsiyet soruları, etiketlesen ne olur etiketlemesen ne olur :)
Tamamdır anladım teşekkür ederim 😊

Paşa01

Paylaşımcı
Merhaba,
Iyi forumlar
Tmmdır yapmayalım etiketleme. İyi günler

Üst Alt