• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ogrenebilirmiyim

batari2521

Yeni Üye
Cremino mutasyonu kuşlarda cinsiyet zor belirlenir biraz daha zaman sonra önden cereden net foto olursa konuşabiliriz.Cremino yani sarımtrak olan için avidiare kullanın bağırsak sorunu var.2 hafta sonra önden net fotolar ekleyin net yorum yapalım.Albino kesin dişi.
Hocam. Sari bir halsiz gibi. Ele aliyorum ne hareket ne ısırma oylece elimde uyuyor. Beyaz asabi elden kaçıyor. Ama beyazın poposu kakali. Ama sari da bagirsak sorunu var dediniz. Beyazin nesi var peki

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
fotograflar bende açılmıyor cinsiyet için yorum yapamıyacagım fotoğraflardada anlamak zor oluyor bu mutasyonlarda ozaman popo kısmındaki tüyleri hafiften yavaşca kopartın.ishal olduğunu düşünüyorsanız şimdilik suluğuna prinç lapası verin duruma görede ishal ilacı tedarik edersiniz.Geçmiş olsun.

batari2521

Yeni Üye
fotograflar bende açılmıyor cinsiyet için yorum yapamıyacagım fotoğraflardada anlamak zor oluyor bu mutasyonlarda ozaman popo kısmındaki tüyleri hafiften yavaşca kopartın.ishal olduğunu düşünüyorsanız şimdilik suluğuna prinç lapası verin duruma görede ishal ilacı tedarik edersiniz.Geçmiş olsun.

batari2521

Yeni Üye
IMG_20201122_030559 - Hızlı Resim
Beyaz

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Ben bu fotograflara göre dişi derim ama cremio baya hasta gibi duruyor.

batari2521

Yeni Üye
Hocam petshopa götürdüm bugün. O da hasta olduğunu söylüyor da yani ne hastası olduğunu ne hastası olduğunu bilen yok
Bağırsak mıdır nedir Bir tane bağırsak ilacı aldım ama kullanmadım daha.
Beyaz'ın poposunda kaka izleri var
İkisinin de dişi olması iyi olmadı. Ben Bir dişi bir erkek diye aldım ama sanırım satıcı lafı başka bir yerinden anlamış . Dürüst esnaf yok ki. Hasta kuşu iteledi. 10 defa söyledim hasta verme. Dişi erkek olsun.

Üst Alt