• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cins belirleme

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Gün ışığında flaşsız bir fotoğraf daha sağlıklı olur. Ben dişi görüyorum. Farklı düşünen alt yorumda belirtecektir.

Berk

Paylaşımcı
Tesekkur ederim o zaman yarin bir disi kus alma vakti geldi:))

Bahar Y.

Müdavim
Tesekkur ederim o zaman yarin bir disi kus alma vakti geldi:))
Eğer eğitme planınız yoksa, kendine boyut olarak uygun, yaş olarakta uygun güzel bir dişi seçebilirsiniz tabi ki, belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak isterim dişi gelince 1-1 buçuk hafta ayrı kafeste gözlem yapın

Berk

Paylaşımcı
Ya aslinda kus bana su an alisik fakat ben okula gittigin icin gun icinde cok yalniz kaliyor aksam 6dan sonra anca ilgilenebiliyorum o yuzden cani sıkılmasın diye es almayi dusunuyorum bana olan ilgisi azalir ama insallah tumden yabanilesmez,sizce ortalama yasi nedir bu kusun?

Bahar Y.

Müdavim
3-3 buçuk aylık diyebilirim, kafese aynasız salıncak falan takabilirsiniz eğer amacınız tek bakmaksa, eşi gelince ister istemez kayacak ilgisi tabi son karar sizin hayırlısı neyse o olsun 😊

Berk

Paylaşımcı
Aslinda kafesinde bir suru oyuncagi var fakat ben gene de uzuluyorum butun gun yalniz basina kaliyor 40 50 gunluk bir es alsam sorun olur mu ?