• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

çılgın çocuk Marshall :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
aminn çok teşekkür ederim,inşallah bakalım :) aynı kafeste dursalar yavruluk olmadığı sürece problem olmaz değil mi?
Oladabilir belli olmaz 😅 ama yine de zaten yeni gelen kuşu bir 10-15 gün kadar ayrı kafeste karantinada tutmanız gerek, sonrasında da aynı kafese koymadan önce ikisini aynı zamanda kafesten salarak alıştırmaya başlamanızı tavsiye ederim. Ve karantinada kaldığı sürece diğer kuşa da kafes içi eğitim verirsiniz biraz, böylece aşırı strese tedirginlik yaşamaz 😊

ROMM48

Aktif Üye
Oladabilir belli olmaz 😅 ama yine de zaten yeni gelen kuşu bir 10-15 gün kadar ayrı kafeste karantinada tutmanız gerek, sonrasında da aynı kafese koymadan önce ikisini aynı zamanda kafesten salarak alıştırmaya başlamanızı tavsiye ederim. Ve karantinada kaldığı sürece diğer kuşa da kafes içi eğitim verirsiniz biraz, böylece aşırı strese tedirginlik yaşamaz 😊
ben aslında karantina düşünmüyorum,dayımdan alacağım için sürekli gidip gördüğüm kuşlar zaten dayım yengem benden iyi bakarlar çocuklara :D hastalık vb. şeylerin olacağını pek zannetmiyorum ama yine geldiğinde son duruma yine de bir bakarım,beni tek tedirgin eden şey dayımların erkek kuşu dişiyi istemediği için verecek,olur da marshall da istemezse dişinin yatacak yeri yok :D :D

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
ben aslında karantina düşünmüyorum,dayımdan alacağım için sürekli gidip gördüğüm kuşlar zaten dayım yengem benden iyi bakarlar çocuklara :D hastalık vb. şeylerin olacağını pek zannetmiyorum ama yine geldiğinde son duruma yine de bir bakarım,beni tek tedirgin eden şey dayımların erkek kuşu dişiyi istemediği için verecek,olur da marshall da istemezse dişinin yatacak yeri yok :D :D
Ama anlasamayacaklar diye bir şey yok belki dayiniz o dişiyi Marshall bey için almıştır da haberiniz yoktur henüz 😉

ROMM48

Aktif Üye
Valla yaramaz Hemen süreci başlatmak isteyebilir 😂
Siz bir gün ayrı kafase koyun birbirlerinin görsünler tepkilerini ölçün bakalım
Sonra salın birlikte dışarda kendini hala güzel ifade eder Marshall
Sonrasını onlar halleder diye düşünüyorum
yani evet,aslında 1 gün ayrı durup durumlarına bir bakmak daha mantıklı sanırım :)

ROMM48

Aktif Üye
Ama anlasamayacaklar diye bir şey yok belki dayiniz o dişiyi Marshall bey için almıştır da haberiniz yoktur henüz 😉
Dayım kanatlıları çok sever,şehir merkezine uzak 20 km olsa da o ihtimal var tabi :D
İnşallah öyledir :D bakalım artık ne olacak,haftasonunu bekliyorum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dayım kanatlıları çok sever,şehir merkezine uzak 20 km olsa da o ihtimal var tabi :D

İnşallah öyledir :D bakalım artık ne olacak,haftasonunu bekliyorum
Hadi bakalım 😊 yeni gelen arkadaşın da resmini atarsınız umarım 😋

ROMM48

Aktif Üye
Şunu eklemek isterim sizin kuş tüyde olduğu için
Kendini kaşıma durumu fazla bu durumda dişi ile ilgilenmeyebiilir diye düşünüyorum bana sorarsanız beklemekte fayda var benim de şuan bir kuşum tüyde kendini kaşıma olayı olmasa Hemen eşe atacaktım
Tuyde iken kuşların karınları ağrıyor agrasif olabilir dişiye karşı
Bu bilgi için de çok sağolun,açıkcası kuş besleme konusunda pek bi bilgiye sahip değilim,siz yine aklınıza ne gelirse belirtmekten kaçınmayın
buradan öğrenecek olduğum herşey altın değerinde

Üst Alt