Dün sordum, yumurta cikliyor ne yapayım diye 2 kişi yazdı. bu sabah bir saat önce yumurtayı kırmaya çalışıyodu ses geliyodu, bir saat sonra baktım sesi kesilmiş, ölmüş. Ne zaman yumurtayı çatlatmam gerektiğini söyleyen olmadı, sadece su damlat, 2 kişiden. Belgeselde vardı arka kısmını çok az açıyorlardı gerisini devam etmesi için kendisine bırakıyorlardı.
Dün evde üretip satanların bir kısmı hayvanları sadece çekirdekle besliyor dedim diye herkes akın etti, saldırdı. yumurtadan ses geliyor ne zaman müdahale etmeliyim dediğimde kimse yok.
Anca fazla yawruları burdakilere sahiplendiri diyip duruyosunuz, ya yem ya kafes tabanına gravür vs kullanın diyosunuz satmak için. Çekirdekle hayvan besleyene hayvan mı verilir.
Dün evde üretip satanların bir kısmı hayvanları sadece çekirdekle besliyor dedim diye herkes akın etti, saldırdı. yumurtadan ses geliyor ne zaman müdahale etmeliyim dediğimde kimse yok.
Anca fazla yawruları burdakilere sahiplendiri diyip duruyosunuz, ya yem ya kafes tabanına gravür vs kullanın diyosunuz satmak için. Çekirdekle hayvan besleyene hayvan mı verilir.
Son düzenleme: