• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ciftleşmeyi önlem

Semihzz123

Tutkulu
Dişi kuşu mu dinlendirmek için ayiracagim ama ne zaman ayirayim dhaa once konu açmıştım yumurtayi atma işi içime sinmedi o yüzden ayrimak istiyorum

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Yumurtayı atma işi derken? Daha önce konu açtıysanız oradan devam edin veya önceki konudaki yazılarınızı ön bilgi olarak mesajınız da belirtin. Daha sağlıklı cevap verebilelim.

Semihzz123

Tutkulu
Yumurtayı atma işi derken? Daha önce konu açtıysanız oradan devam edin veya önceki konudaki yazılarınızı ön bilgi olarak mesajınız da belirtin. Daha sağlıklı cevap verebilelim.
Yumurtanin içindeki yavru oluşmadan alabilirsin demiştiler karışıklık olmasin diye burdan yazdim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Yumurtanin içindeki yavru oluşmadan alabilirsin demiştiler karışıklık olmasin diye burdan yazdim
lütfen konuyu şu şekilde değerlendirin. yavru oluşmadan yumurtayı alın diyen bendim, sebebi ise 6 yavrusu olan bir kuş tekrar kuluçkaya yatarsa mevcut 6 yavruyu sağ salim yeme düşürememe riski var. onun yerine henüz oluşum sağlamamış yumurtayı almak daha mantıklı. olaya canlı yönünden bakın lütfen. ya da riske girip erkeği ayıracak, anne yeteri kadar bakamazsa siz elle besleme yaparak yavruları büyüteceksiniz.

Üst Alt