• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşmeyen eş

furricanee

Paylaşımcı
Forumda bilen bilir o mübarek asla ciftlesmeyen elit ciftim.Ne yaptıysam eş olmalarına rağmen ciftlestiremedim.Kızıstirıcı yem,damla,yumurta mamasi,havuc,nijer tohumu, sessiz ortam,yüksek yer vitaminler..ve daha niceleri.Emek verdik sabrettik ama olmadi napalım yavrusuz olarak devam edecekler sanırım...

Ekli dosyalar

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Ortamdan kaynaklıdır yoksa gayet iyi duruyorlar belki de birbirlerini beğenmediler bunu da bilemeyiz. Bazen de ne yapsan da eşini sevmiyor. şöyle örnek vereyim 6 ay bekliyorum iki takım bakıyorum tık yok dişileri değişiyor 1 ay sonra iki takımda yumurta yapıyor. Elde fazlalık olunca deneme yapabiliyorsun.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kürşat abi çok haklı, 7 ay boyunca eş oldukları halde çiftleşmeyen kuşlarım vardı. Dişiden kaynaklı problem olduğunu düşündüm hatta. Eşimle onu bir arkadaşına verdik ve maalesef ki bizde yumurta yapmayan kızımız şuan başkasının evinde yumurtasını yaptı ve kuluçkada.

furricanee

Paylaşımcı
Abi eş olduklarıni düsünuyprum cunku hic kavga etmiyorlar hep yem kusuyor erkek disiye durumlari iyi gibi ama ciftlesmiyorlar garip bir sekilde