• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Çiftleşme

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
tanıdığınız petshop var mı ACİL
Her şeyden önce pet shoptan canlı alınmasına karşıyım. İkinci olarak nerede oturuyorsunuz? Üçüncü olarak burada evcil hayvan sahiplendirme bölümü var, post açarsanız üretici arkadaşlar yardımcı olacaktır 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bende senin gibi duusunuyurdum ama benim aldığım iki kuşta gayet sağlıklı ve ikisini de farklı petsoptan aldım
Yarın gidicem dişi yi aldığım yere resim çekmek istiyorum kuşların genel durumunu yerinde görerek almak istiyorum
Canım valla biz daha önce bir çift aldık, pet shopcu adamın bize anlattığı şekilde besledik sırf bu yüzden kaybettik kuşları çok da üzülmüştük.. eğer pet shopa yeni gelmis bir kuş değilse, hiç bir hastalığı olmasa bile stress patlamasından hayvan insana alismiyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anladım canım o yüzden Yavru kuşa önem veriliyor alınırken ben Yavru aldım hiç sıkıntı yaşamadım bu arada hani bir erkek kuşum vardı yaşlı mi acaba ondan mı yumurta gelmiyor diyor dum ya yaşını öğrendim
3.5 yaşında genç sayılır
Aynen o yaşta çiftleşip sağlıklı yumurtalar veren dişi ve erkekler oluyor 🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ya ona bakarsan en az dişinin sesi çıkıyor
Bana kalırsa ben iki çift yapıp beklerdim artık hangisi ilk Yavru yu verirse diye de
İşte
Benim adam çok sessiz ortam seven biri evde 4 velet 3 kuş 😐adama ağır geldi sanırım bazen kaçıyor anasına 😂alt kata
Bakarsın ikna ederim yarın yâda oyun yaparım aaa kuşu almayı unuttuk neyse nasibi bizim ev der olayın üstünü kapatırım 🤣
Kız senden korkulur valla 😂😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hahahahha😂16 yıllık evliliğin eseri beni bu duruma dusurenler utansın 🤣
Maşallah canım biz daha yeni sayılırız, canım yaaaa yapabilir miyiz lütfen lerin süresi doldu, iki gün trip atma devri başladı yakında ben de senin gibi Olcan sanırım, senden ders almam lazım biraz 😜

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ya ona bakarsan en az dişinin sesi çıkıyor
Bana kalırsa ben iki çift yapıp beklerdim artık hangisi ilk Yavru yu verirse diye de
İşte
Benim adam çok sessiz ortam seven biri evde 4 velet 3 kuş 😐adama ağır geldi sanırım bazen kaçıyor anasına 😂alt kata
Bakarsın ikna ederim yarın yâda oyun yaparım aaa kuşu almayı unuttuk neyse nasibi bizim ev der olayın üstünü kapatırım 🤣
Ben de aynı planlar içerisindeyim 😅 erkek kuşuma dişi getirmek istiyorum ama eşim kuş çoğaldıkça derdi de çoğalıyor (aslında doğru) mantığında olduğu için tereddüt ediyor. Bir gün “bunu bana birisi verdi sevabına bakıcaz artık napalım bana kalsa getirmezdim” gibi katakullilere başvurucam sanırım 😅

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kaç kuş var sende Peki benim şuan 3 Tane var
Bir dişi alırsam iki eş olacaklar inşallah 🙏
Bende tek kuş var aslında tereddüt edilecek bi durum yok ama kuşa ilgisi olmayan insan bin tane soru soruyor bu kuşları ayırmak zorunda kalırsak ne olacak, çoğalırlarsa ne olacak evde başka oda mı var gibi ☺ Ben tamamen Mavişin yalnızlığı giderilsin de ne olursa olsun noktasındayım.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sana bir tüyo vermeyim o an trip atma unuttu sansin 😂 şanslıyım desin 🤣
Hamleyi hiç beklemediği anda yap
Neye uğradığını şaşırsin
Olayı anlayana kadar 😂 konunun altından çok sular geçiyor 🤣
Kız ben hiç öyle bir insan değilim var ya, sinirleneyim hemen gözlerim dolar, bir de kavga sırasında falan ya da başka bir şeyden konuşurken hiç eski bir konuyu pat diye ortaya dökemem aklıma bile gelmez sonradan derim aslında tam yeriydi şöyle deseydim lafı gediğine oturtsaydim diye ama iş işten geçmiş oluyor 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bende tek kuş var aslında tereddüt edilecek bi durum yok ama kuşa ilgisi olmayan insan bin tane soru soruyor bu kuşları ayırmak zorunda kalırsak ne olacak, çoğalırlarsa ne olacak evde başka oda mı var gibi ☺ Ben tamamen Mavişin yalnızlığı giderilsin de ne olursa olsun noktasındayım.
Bizimkinin öyle bir şey demeye hakkı yok, salonun yarışı onun akvaryumları, yarısı benim kuşlardı bir ara 🤣 ama şimdi cenneti de esas evine yolladım evde büyük bir sessizlik oldu (kendisi tam bir çenebazdı gece 3te bile oterdi 😁) sultan papağanı istiyorum ama o da gerek yok falan diyor ikna bahanesi arıyorum 🤣

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ohoooo baya bahane siralayabilirler
Ama iki ile kalmıyor sana söylemek isterim 🤣
İşte o da demek ki bendeki 2 ile kalmayacak potansiyeli görmüş 😁 Hayırlısı olsun bakalım şimdilik normal iknaya devam olmadı bi film çeviricez 😅

VİXAZRS

Aktif Üye
şaka yapıyorum eğlenceli bir gün şimdi kuş almaya gideceğim

VİXAZRS

Aktif Üye
şuan yemek yiyolar yemek yerlerini bi şeçemediler