Huzurun annesi
Aktif Üye
Merhaba , daha önce de erkek kusuma bir prenses aldığımi söylemiştim. Birbirlerine yem vermeye başlamışlardı. Bugün onlara yuvalık aldım , içerisine mısır granür'ü koydum . Kuscumuz kafesden artık hiç çıkarmamamizi söyledi. Ara ara çıkardım ama cogunlukla kafese koydum.Erkek kuşum da kafese bayağı alıştı bu süreçte. Şuanda kafes içerinde oyuncakları vs yok birbirlerine daha çok alışmaları için . Ayrıca kuscumuz kızgınlaştırıcı yem verdi ve bu yem bitene kadar sadece bunu verin , kuşlar bunu yemezse çok çok az miktarda diğer yemle karıştırın dedi. Kuşlarım bu yemi sevdiler gözlemlediğim kadarıyla
yemden sonra sanki gagasının içinde yem kırıyor gibi hafif böyle gıcırtılı bir ses gelmeye başladı . Öncedende yapardı ama yemden sonra biraz fazla yaptı ve ikisi de tek ayaklarını kaldırıyorlar . Ara sıra birbirleriyle oynuyorlar , öpüyorlar vs. Bu gıcırtı normal mi , endiselenmeli miyim ? Ayrıca diğer yemle karıştırmadan sadece bu yemi vermemde bir sorun olur mu ? Keyifleri yerinde ama yine de sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim