• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Çiftleşme Sorunu

Kayraden

Yeni Üye
Herkese Hayırlı Bayramlar Diliyorum kuşlarımdan iki kuluçkadır yavru alamıyorum. Çiftleştiğini sanıyor erkek ama saçma birşeyler yapıyor 😂 yumurtalar dolu ama döllenmediği için yumurtalar kuruyor aşağıya video bıraktım yardımcı olursanız çok sevinirim bu sorunu nasıl giderebilirim sizce şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🙏🙏🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese Hayırlı Bayramlar Diliyorum kuşlarımdan iki kuluçkadır yavru alamıyorum. Çiftleştiğini sanıyor erkek ama saçma birşeyler yapıyor 😂 yumurtalar dolu ama döllenmediği için yumurtalar kuruyor aşağıya video bıraktım yardımcı olursanız çok sevinirim bu sorunu nasıl giderebilirim sizce şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🙏🙏🙏
Merhaba hayırlı bayramlar 🤗
Acemilikte normal👍
Yumurtalar Döl olduğu zaman embriyo yani bebek oluşur
Her yumurtanın içi doludur zaten boş yumurta olmaz,
Yuvalığı çıkarın boş yere yatmasın 1/2 ay bekleyin tekrar yuvalık takın
3. Kuluçka çok risklidir kalp krizi olasılığı dişide çok yüksektir
Yumurta değil kuluçka yorar kuşların dinlenmesi gerekli

Kayraden

Yeni Üye
Cevabınız için çok teşekkür ederim🙏🙏🙏 Acemilik dediniz sevindim yuvalığı söktüm dediğiniz gibi yorulmasın. Bu arada bir dişi kuşum daha var hiç çiftleşmedi ama sürekli elimize kolumuza yumurtluyor üzülüyorum bu geçici bir surum mudur sizce🙏🙏 iyiki varsınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cevabınız için çok teşekkür ederim🙏🙏🙏 Acemilik dediniz sevindim yuvalığı söktüm dediğiniz gibi yorulmasın. Bu arada bir dişi kuşum daha var hiç çiftleşmedi ama sürekli elimize kolumuza yumurtluyor üzülüyorum bu geçici bir surum mudur sizce🙏🙏 iyiki varsınız
Rica ederim, kızgınlık yumurtası yapıyor, eş sahiplenebilirsiniz, hem hormonları düzelir hem bebekleri olur🤗🤲
Eş istemezseniz havuç nane Nijer tohumu vermeyin kızgınlık artırır
Çekirdeksiz elma, yulaf banyo ve bolca gezsin kızgınlık azaltır
Fotoğraf paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım hanımefendiyi🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tabi ki 🙏🙏🙏☺☺ prenses fazlasıyla sevgi dolu çok seviyoruz dediğiniz gibi bir eş aliyim 😂
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🤗🤲
Alaca (pied) çok güzel bir hanımefendi 🤗 aile olma zamanı gelmiş🤲🤗

Üst Alt