• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşme hakkında

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba herkese. Erkek kuşum pikachuya dişi kızışmış bir eş almıştım. İyi anlaşıyorlar kaşıma kusma var. Çok fazla kur davranışı göremedim. 2 haftada toplasan 5-6 kere anca gördüm kur yaptığını. Pikachu yavru da değil aslında ama bilemedim. Bugün ayırdım kafesleri. Ama ayırarak doğru yaptım bilemiyorum. Çünkü iyi anlaşıyorlardı. Nasıl bir yol izlemeliyim? Doğru mu yaptım?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Burada Tuğrul beyin bu konuyla ilgili yazısı var. Onu okuyabilirsiniz.

AlicanG

Paylaşımcı
Merhaba herkese. Erkek kuşum pikachuya dişi kızışmış bir eş almıştım. İyi anlaşıyorlar kaşıma kusma var. Çok fazla kur davranışı göremedim. 2 haftada toplasan 5-6 kere anca gördüm kur yaptığını. Pikachu yavru da değil aslında ama bilemedim. Bugün ayırdım kafesleri. Ama ayırarak doğru yaptım bilemiyorum. Çünkü iyi anlaşıyorlardı. Nasıl bir yol izlemeliyim? Doğru mu yaptım?
Yanlış yapmadın ama şöyle bir husus var ayırdığın süre içerisinde gerekli bakım ve kürü yap.Burda önemli ayrıntılardan biri eşe atacağın hangi kafes ise erkeği o kafeste bırakman.Bunun bir zamanı yok hazır olduklarında süreci başlatıyorlar.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Seslerini duysunlar ötüşsun az uzak mesafe aşkı yaşasınlar 😄sonra kavuşurlar

Üst Alt