• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşme hakkında

19.merttt

Müdavim
Kuşlarımin 4 yumurtası var normalde dün yumurtlamasi gerekiyordu ama dün yumurtlamadi ve tekrar ciftlestiker iki kere gerçekleşti acaba yumurta gelirmi tam emin değilim sizlere danışmak istedim 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşlarımin 4 yumurtası var normalde dün yumurtlamasi gerekiyordu ama dün yumurtlamadi ve tekrar ciftlestiker iki kere gerçekleşti acaba yumurta gelirmi tam emin değilim sizlere danışmak istedim 😊
Bazen günlerde şaşırma oluyor. Kuşun poposundakş şişlik devam ediyorsa çiftleşme devam ediyorsa gelecektir

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sıkışma olmasın kuşu takip et hareketsizlik vs olur felç gibi uçamaz yürüyemez bil ki yumurta döndü sıkıştı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hahaha 😅 deneyeceğim sürmeyi ama çok bağırıyor yuvaligi açınca bide sinirleniyor olmalı ki acayip kabartıyor ense tüylerini
Muhabbet mi bişey olmaz ben ne ısırıklar gördüm parmağıma dikiş atmayı önerilecek kadar 😂 İki damla sürün hafif masaj yapıp bırakın

19.merttt

Müdavim
Muhabbet mi bişey olmaz ben ne ısırıklar gördüm parmağıma dikiş atmayı önerilecek kadar 😂 İki damla sürün hafif masaj yapıp bırakın
Tamamdır abi sağolasın bildiğim kadariyla son evrede kuş yuvaya girmiyor ve halsiz bir şekilde kafes telinde kalıyor yumurta sıkışmadınds

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet kafes tabanına bırakıyor o hırçınlığından eser kalmıyor elini ısıramıyor bile öyle olduğunda yine poposuna yağ süreceksin ağzına bir damla sıvı yağ damlat sonra göğün kemiği kısmından hafif hafif sivilce sıkar tarzında derisini gerdireceksin :) yumurtanın olduğu kese çıkıyor poposundan sonra keseyide öyle yapınca yumurta avcuna düşüyor

19.merttt

Müdavim
Evet kafes tabanına bırakıyor o hırçınlığından eser kalmıyor elini ısıramıyor bile öyle olduğunda yine poposuna yağ süreceksin ağzına bir damla sıvı yağ damlat sonra göğün kemiği kısmından hafif hafif sivilce sıkar tarzında derisini gerdireceksin :) yumurtanın olduğu kese çıkıyor poposundan sonra keseyide öyle yapınca yumurta avcuna düşüyor
Kuşum yumurtlamis bi sıkıntısı yok çok şükür

Üst Alt