• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşme Dönemi

mhtpklnc

Aktif Üye
Yuvalık çıkardım ama bikac kere ciftlestiklerini gördüm ve dişi sürekli yemliği kemiriyor sürekli onun önünde duruyor bende mecburen tekrar yuvalık taktım aspur aldım bide funny birds markalı vulti vitemamin aldım sizce bu marka nasıl iyi midir ayrıca aspur sade şekilde mı yoksa yem ne kadar miktar katmaliyim

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yuvalık çıkardım ama bikac kere ciftlestiklerini gördüm ve dişi sürekli yemliği kemiriyor sürekli onun önünde duruyor bende mecburen tekrar yuvalık taktım aspur aldım bide funny birds markalı vulti vitemamin aldım sizce bu marka nasıl iyi midir ayrıca aspur sade şekilde mı yoksa yem ne kadar miktar katmaliyim
Yemliği kemirmesi nasıl bir mecburiyet yarattı yuvalık için pek bağlantı kuramadım. Ben sizin yerinizde olsam kuşlarımı dinlendiririm. O vitamini duymadım kalitesini bilmiyorum ama kalitesini bildiğim aktif olarak kullandığım röhnfried ürünlerini tavsiye ederim.
Gervit w
Entrobac
Bt amin forte

bu üçlüyü alıp düzenli olarak kullanabilirsiniz. Yuvalığı söküp kuşların mamasına elma ekleyebilir, papatya çayı verebilirsiniz. Aynı zamanda daha az gün ışığı, daha fazla uyku imkanı, oyuncaklar, kafes dışında ilgilenebilecekleri şeyler ve serbest uçuş imkanı tanırsanız yatışacaklardır. Kafesin yerini, düzenini düzenli değiştirebilirsiniz. Kafesi alçak bir yere, sesli bir odaya koyabilirsiniz. Kızıl darı, nijer gibi tohumları azaltabilirsiniz. Bunun gibi bir sürü yapabileceğiniz şey var. Kuşlar optimal ortam sağlanmadan çiftleşip kuluçka hazırlığına girmezler.

mhtpklnc

Aktif Üye
Anladım öyle yapayım ama yemlik ısırması ve içine girme çabasında olunca ben yuvalık istiyor diye düşündüm ve taktiktan sonra kemirme bıraktı o zaman ayrıca bugün tüy dökümü girdiklerini fark ettim ve sanki dışkıları anormal geldi bana bağırsak düzenleyici ve mantar ilacı veriyorum bir gün arayla iki gündür böyle hareketli yem yemede sorun yok herşey iyi büyük ihtimalle ayiracagim kuslari

Üst Alt