• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşip yumurta yapmıyo

Harungler34

Yeni Üye
Herkese selam 22 aralıktan beri günde 3-4 defa çiftleşen eş sultan çiftim var erkek çoğunlukla yuvada dişi arada giriyo bu kuşlar günü geçmesine rağmen yumurta belirtisi göstermiyolar dişide popoda ne bı şişlik nede yuvaya ilgi erkeğin daha önce 3 yavrusu oldu kısır olmadığına eminim sorun dişide mi acaba yardımcı olursanız sevinirim herkese hayırlı geceler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Zamn verin. Her çiftleşme yavru yumurta alma garantili olsaydı dünya kimseye yetmezdi😊😊

Harungler34

Yeni Üye
Hocam peki bişey sorcam benimde acelem yok illaki yavru yapsınlar gibi bi niyetim de yok ta bu sultanlarda çiftleşip yumurta yapmasının sebebi nedir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bendede var öyle kuşlar ciftlesiyo yumurtlamiyo bekliyoruz bakalım olmadı eş degistirp bakicam. Zaman önemli yetişkinlik önemli evcil mi yabani mi önemli beslenme önemli çok etken var

Harungler34

Yeni Üye
Erkek evcil dişi yabani sizinki çiftleşeli ne kadar oluyo hani desem bu kuş kısır baya bi kalamar tüketiyo dışkı kocaman ama popoda büyüme yok

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkınin kocaman olması kuşun yuvalikta vakit geçirip sonra yaptığı anlamına geliyor. Biraz daha zamn ver ben 2 aydır bekliyorum bir defa ayırdım. Bekleyeceksin bir müddet nasip

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişi yuvaya hiç mi girmiyor? Sultanlarda genel olarak ilk erkek girer yuvaya yuvanin güvenliğine bakıp yuva hazırlar birde sultan papağanlarinda popo şişliği belli olacak kadar büyümez eğer mümkünse kısa bir video yükleyin bakalım söylediğiniz belirtilere göre bu ara yumurta gelmesi gerekiyor 👍

Harungler34

Yeni Üye
Eve geçince atarım hocam kuşun popo kısmını elledim orada da bi belirti yok sanırım kuş yumurta yapamıyo yada kısır