• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çifte kumrularım öldü 😟

Soner

Aktif Üye
Abi görmüşsündür belki, bana yeni gelen yavrulardan biri hastaydı bir buçuk gün gördüğüm elimle besledigim yavruyu olmuş görünce ben bütün gün ağladım bir sene diyorsun sıkışmaz mı göğsün hiç üzülmez mi insan 😢
Biliyorum o yavruyuda farkettiyseniz o gecenin sabahına erkenden yazdım son durum nedir diye hemde o haberin gelecegini az cok tahmin ederek korka korka yazmıstım sizin konunun altına... Kocaman adam olduk belki erkekliğe yakısmaz derler ama ne yalan söleyim 2 saattir kendimi zor tuttum ama suan bende gözlerim dolmus durumdayım dayanamıyorum cünkü cocuklugumdan beri hevesle beslediğim tek canlı bunlar ve bu zamana kadar fazlasıyla kus baktım ölen kus sayım cok azdır hep kacmıstır kacsalardı ucsalardı keske bu sekilde görecegime

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biliyorum o yavruyuda farkettiyseniz o gecenin sabahına erkenden yazdım son durum nedir diye hemde o haberin gelecegini az cok tahmin ederek korka korka yazmıstım sizin konunun altına... Kocaman adam olduk belki erkekliğe yakısmaz derler ama ne yalan söleyim 2 saattir kendimi zor tuttum ama suan bende gözlerim dolmus durumdayım dayanamıyorum cünkü cocuklugumdan beri hevesle beslediğim tek canlı bunlar ve bu zamana kadar fazlasıyla kus baktım ölen kus sayım cok azdır hep kacmıstır kacsalardı ucsalardı keske bu sekilde görecegime
Niye erkekler ağlamaz diye bir mantık var anlamam hiç, erkekler insan değil mi duyguları olmasın mı 🙄 benim eşim de niye ağlıyorsun hemen bir günde nasıl bağlandın diyince ruhsuz duygusuz diyorum 😒 insan ne olursa olsun bir bağ kuruyor, eline aldığın an o bağ mühürleniyor iki kalp arasında 🫂 ama işte böyle durumlar da gerçekten çok acı verici 😢😢

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yazılanları okurken gözlerim doldu. Tekrar başınız sağ olsun. 😢
Hayvan severlerin özellikle de kuş severlerin en büyük kabusu sanırım bu durum. Aklıma hep benimkiler geliyor. Düşüncesi bile üzülmeme yetiyor, Bulut'un öldüğünü düşünmek bile kötüyken gerçeğine er ya da geç gün gelecek. O zamanı düşünmek bile istemiyorum. 🥲
Rabbim bütün canlarımıza uzun ömürler versin. 🤲🏻

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Başın sağolsun abi😔 bu aralar sanki kafeslerde hastalık var gibi ya yavru ölümü oluyor yada yetişkin kuş ölümü oluyor. Allah bu canları korusun🙏