• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çifte kumrularım öldü 😟

Soner

Aktif Üye
Ne diyecegimi bilmiyorum sebebini hic bilmiyorum hic bir hastalıkları yokken daha düne kadar ikiside cıvıl cıvılken üstelik tekrardan yuva hazırlıgındayken 1 saat önce çiftlerimin dişisini kafes tabanında erkegi ise yuvalıgın icinde ölmüş şekilde buldum onları öyle görünce icim parcalandı bu psikolojiden nasıl cıkarım bilmiyorum sadece bu üzüntünün tarifi yok onu biliyorum 😟

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağolsun 😔 çok üzüldüm gerçekten.ne diyeceğimi bilemedim şuanda. Acaba korktukları bir şey mi oldu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😭 Düşünmesi bile kötüyken insanın başına gelmesi çok zor. 😢

İkisininde aynı zamanda ölmesi zehirlenme olabilir mi ya da Didem im dediği gibi korktujları bir şey mi oldu acaba? 🥲

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ne diyecegimi bilmiyorum sebebini hic bilmiyorum hic bir hastalıkları yokken daha düne kadar ikiside cıvıl cıvılken üstelik tekrardan yuva hazırlıgındayken 1 saat önce çiftlerimin dişisini kafes tabanında erkegi ise yuvalıgın icinde ölmüş şekilde buldum onları öyle görünce icim parcalandı bu psikolojiden nasıl cıkarım bilmiyorum sadece bu üzüntünün tarifi yok onu biliyorum 😟
Yaaaa başınız sağ olsun 😢 gözü açık gibi erkeğin sanki, öyle olunca kalp krizi diye biliyorum ama tabii ki net bişey söylemek imkansız 🥺🥺

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başınız sağolsun 🥺 gerçekten çok üzüldüm. İkisinin de aynı anda ölmesi çok garip. Bence zehirlenme olabilir 🥺

Soner

Aktif Üye
Başınız sağ olsun. 😭 Düşünmesi bile kötüyken insanın başına gelmesi çok zor. 😢

İkisininde aynı zamanda ölmesi zehirlenme olabilir mi ya da Didem im dediği gibi korktujları bir şey mi oldu acaba? 🥲
Tesekkur ederim zehirlenecek bise yediklerini sanmıyorum daha dün bu saatlerde kontrol ettiğimde dediğim gibi ikiside cıvıl cıvıldı bir gecede ne oldu anlayamadım😟

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun, çok üzücü gerçekten :cry: :cry:

Soner

Aktif Üye
Başınız sağolsun 😔çok üzüldüm
Bu anı ölümlerin sebebini çok merak ediyorum
Bir anda olabiliyor ama illaki bir sebebi olmalı takdiri ilahi sanırım en korktuğum şeydir
Tesekkür ederim Mutlaka vardır bir sebebi benimde korkularım en büyügüydü basıma geldi kacınılmaz son ne diyelim ki bilemiyorum 😟

Soner

Aktif Üye
Yaaaa başınız sağ olsun 😢 gözü açık gibi erkeğin sanki, öyle olunca kalp krizi diye biliyorum ama tabii ki net bişey söylemek imkansız 🥺🥺
Tesekkurler evet dişide yüzüstü yatmıstı onunda gözleri acıktı cok acı bir durum ya kafesten onları alana kadar öldüm öldüm dirildim resmen 😟

Soner

Aktif Üye
Başınız sağolsun 🥺 gerçekten çok üzüldüm. İkisinin de aynı anda ölmesi çok garip. Bence zehirlenme olabilir 🥺
Cok tesekkur ederim bilmiyorum dediğim gibi anlam veremedim sadece onları öyle görünce yıkıldım halada gögüs kafesime sanki öküz oturmus bi durumdayım😟

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Cok tesekkur ederim bilmiyorum dediğim gibi anlam veremedim sadece onları öyle görünce yıkıldım halada gögüs kafesime sanki öküz oturmus bi durumdayım😟
Çok haklısınız dişi kuşunuz benim oğluma çok benziyor öyle ikisinin de yattığını görünce gerçekten çok üzüldüm 🥺

Bahar Y.

Müdavim
Hiç beklemediğim bir haber...
Başın sağ olsun abi ne hayaller kurarken neler oluyor yavrularını bekliyorduk 😔 2 saniye sonrasını bilemiyoruz maalesef, sıkma canını eminim ki seninle ilgili olmayan bir durumdur

Soner

Aktif Üye
Çok haklısınız dişi kuşunuz benim oğluma çok benziyor öyle ikisinin de yattığını görünce gerçekten çok üzüldüm 🥺
Fotolarda görünce bu sekilde bir tuhaf oluyorken kendi canlarımı bu sekilde görmenin üzüntüsünü anlatamam dişiyi öyle görünce kafes tabanında erkek yaşıyordur insallah dedim hatta o an hemen icimden gecirdim insallah erkek yasıyorsa yanına hemen dişi alim tek kalmasın üzülmesin diye yuvayı actıgımda gördüğüm manzara o hevesimide yıktı 😟

Soner

Aktif Üye
Hiç beklemediğim bir haber...
Başın sağ olsun abi ne hayaller kurarken neler oluyor yavrularını bekliyorduk 😔 2 saniye sonrasını bilemiyoruz maalesef, sıkma canını eminim ki seninle ilgili olmayan bir durumdur
Ne diyim ki can kardesim bunlar icin 1 senedir verdiğim mücadeleyi emegi hevesi en cok ve en iyi bilen sensin belkide sürekli konusuyorduk seninle aynı senin dediğin gibi ne beklerken neler oldu benden ötürü yada değil rabbimin takdiri ama gercekten insanın göğüs kafesi sıkışırmı benimki sıkışıyor saatlerdir 😟

Bahar Y.

Müdavim
Ne diyim ki can kardesim bunlar icin 1 senedir verdiğim mücadeleyi emegi hevesi en cok ve en iyi bilen sensin belkide sürekli konusuyorduk seninle aynı senin dediğin gibi ne beklerken neler oldu benden ötürü yada değil rabbimin takdiri ama gercekten insanın göğüs kafesi sıkışırmı benimki sıkışıyor saatlerdir 😟
Gerçekten görünce ben bile tuhaf oldum seni düşünemiyorum bile, en korktuğum manzaradır gördüğüm fotoğraf...

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abi görmüşsündür belki, bana yeni gelen yavrulardan biri hastaydı bir buçuk gün gördüğüm elimle besledigim yavruyu olmuş görünce ben bütün gün ağladım bir sene diyorsun sıkışmaz mı göğsün hiç üzülmez mi insan 😢

Soner

Aktif Üye
Gerçekten görünce ben bile tuhaf oldum seni düşünemiyorum bile, en korktuğum manzaradır gördüğüm fotoğraf...
Benimde gördükce fotolarda bile ekranı hemen degistirdiğim bir görseldi bugun canlısına sabit olmak kendi canlarıma sabit olmak inan yıktı beni insallah kimse karılasmaz bu manzarayla keske ölümsüz olsalar 😟

Bahar Y.

Müdavim
Tekrardan başın sağolsun abim kendini üzmemeye çalış eminim 1 yıl boyunca onlara dört dörtlük bakmışsındır