• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çifte kumru oluyorlar galiba

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
İyi akşamlar sizce eş tutmaya başlamış olabilirler mi birde bugün iki defa beyaz olan kuşum yeşil olanın üstüne çıktı bir kere daha çıkmaya çalıştı toplamda 3 defa her seferinde bunu yapmaya çalışıyor çiftleşme çabasında olabilir diye düşünüyorum ama bunun için çok erken değil mi beyaz kuşta küçük diye biliyorum en fazla 4 veya 5 aylıktır yeşil zaten küçük anlam veremedim açıkçası ve tam kaç aylık oldukları hakkında bir bilgim de yok

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşları yakından önden net fotoğraflar görebilir miyiz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha önce konu açmıştım oraya atmıştım ama tekrar atayım mı buraya da
İşte bu nedenle eski konudan devam edelim isteniyor ☺

Beyaz kuş erkek yeşil dişi. Beyaz bana küçük bir kuş gibi gelmedi. Küçükse de Bazı kuşlar erken ergenliğe girebiliyor. Eğer çiftleşme hareketi varsa eş olmuşlardır. Yuvalık takabilirsiniz.

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
İşte bu nedenle eski konudan devam edelim isteniyor ☺

Beyaz kuş erkek yeşil dişi. Beyaz bana küçük bir kuş gibi gelmedi. Küçükse de Bazı kuşlar erken ergenliğe girebiliyor. Eğer çiftleşme hareketi varsa eş olmuşlardır. Yuvalık takabilirsiniz.
Evt beyaz erkek kasım aralık gibi aldım beyazı yeşil olanı da geçen hafta cuma günü almıştım yeşil daha çok küçük değil mi yuvalık takmam için buraya da resim ekledim bu arada teşekkür ediyorum ☺

Mert G.

Eski Forumcu

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
3 4 aylıkken yumurta yapar mı hiç başıma gelmedi yumurta sıkışması olur dediniz diye merak ettim