• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çift muhabbet kuşları ne zaman içinde yumurtlar

Can kuş

Yeni Üye
Daha çiftleştiğini görmedim ama iyi anlaşıyorlar odanın kapısı kapalı yem kusuyorlar birbirlerini kaşıyorlar dişi bazen yuvaya giriyor ve dişi kuşumun dışkısı büyük dişim jumbo erkek yerli kavga falan yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Daha çiftleştiğini görmedim ama iyi anlaşıyorlar odanın kapısı kapalı yem kusuyorlar birbirlerini kaşıyorlar dişi bazen yuvaya giriyor ve dişi kuşumun dışkısı büyük dişim jumbo erkek yerli kavga falan yok
Merhaba çifleşme sabah gün doğarken olabilir, görmeme ihtimali yüksek. Dişiyi yandan ve dışkısını fotoğrafını paylaşır mısınız

Can kuş

Yeni Üye
Cuma günü geldiler yeni geldikleri için olabilir mi yeni bir ortam ve aynı yerde iki kuşum daha var sesten rahatsız olurlar mı birde televizyon sesi rahatsız eder mi ben yeni eve geldi diye çiftleşmediklerini düşünüyorum yeni bir yer olduğu için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cuma günü geldiler yeni geldikleri için olabilir mi yeni bir ortam ve aynı yerde iki kuşum daha var sesten rahatsız olurlar mı birde televizyon sesi rahatsız eder mi ben yeni eve geldi diye çiftleşmediklerini düşünüyorum yeni bir yer olduğu için
Sesten rahatsız olmazlar, gelmeden eşleşme ve çifleşme başladıysa ve erkek baskınsa devam edebilir👍
Yalnız dışkılar karışık ve seçilmiyor😔dişiyi tek çekerseniz ve onun dışkılarını, büyük mü,
Streamable.com dan kısa bir video paylaşır mısınız dişiyi😊bakalım kuyruk oynuyor mu kanatlar vs vs😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Can kuş

Yeni Üye
Ben vuma günü ikisini çift diye petshoptan aldım tanıdık ama dişi daha iri olduğu için çiftleşme gerçekleşirmi diye terettüt ettim ama anlaşıyorlar dedim gibi 2 gün oldu çiftleştiklerini görmedim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben vuma günü ikisini çift diye petshoptan aldım tanıdık ama dişi daha iri olduğu için çiftleşme gerçekleşirmi diye terettüt ettim ama anlaşıyorlar dedim gibi 2 gün oldu çiftleştiklerini görmedim
Büyük ihtimalle orda çifleşme oldu, gözlemleyin birkaç güne kanatları daha da iner, kambur olur popo üstü, dışkı çok büyür, yem kusar erkek ve dişi yuvadan çok az çıkar😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son bir sorum olacak gebe ise ortalama kaç gün içinde yumurtluyorlar
Son olmasın bilgi soru soruldukça artar😊👍
10-15 gün bazen 20 günde olabiliyor, yumurtladıktan sonrada çifleşme devam eder 😊👍

Üst Alt