• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Çift kuşumdaki dişiyi değiştireli 1 ay oluyor ve hala tüğd

Enes Köse

Yeni Üye
Dişiyle erkek çok kavga edince üreticen mecbur olarak değiştirmek zorunda kaldım. Değiştireli 1 ay falan oluyor ama hala tüğde kanatları çok değişik bi durumda ve fazla uçunca yere düşüyor çaklıyor resmen tüğden çıkamadığı için mi böyle acaba merak edıyorum ve düşerken sanki vık vık die bi ses çıkartıyor ve bazen kafeste ikende yapıyor bunu sanki nefes alırken zorlanıyor gibi. Adanada fazla kuş için veteriner olduğu için gitmeye çekiniyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız

erasantane

Yeni Üye
Dişiyle erkek çok kavga edince üreticen mecbur olarak değiştirmek zorunda kaldım. Değiştireli 1 ay falan oluyor ama hala tüğde kanatları çok değişik bi durumda ve fazla uçunca yere düşüyor çaklıyor resmen tüğden çıkamadığı için mi böyle acaba merak edıyorum ve düşerken sanki vık vık die bi ses çıkartıyor ve bazen kafeste ikende yapıyor bunu sanki nefes alırken zorlanıyor gibi. Adanada fazla kuş için veteriner olduğu için gitmeye çekiniyorum
Kuşlar hastalığı gizleme konusunda ustadır . Nefes sesi çıkaran kuş ciddi değerlendirilmeli stres ve bağışıklığın hafif düşmesi bile tehlikeli aslında . Önce muayene için bile normal veterinere göstermeniz faydalı olabilir

Enes Köse

Yeni Üye
Evde biri olmadığı için sabitleyip çekemedim kanatları seyrek seyrek fazla uçtuğu zaman vık vık sesler çıkartıp yere düşüyor ya da çok alçaktan uçuyor

Üst Alt