• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Çift kuşlarım

Aysenur1714

Yeni Üye
Merhabalar :) Bu kuşlarımızı 10 gün önce sahiplendik kuşların yaşlarını bilmiyoruz sadece çift olduklarını söylediler daha önce yavruları olmuş. Aldığımız günden beri sürekli uyuyorlar sağlık durumları nasıl gözüküyor sizce

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu türler hantal oluyor çok hareket etmezler. Yaşlarını ney söylemek zor. Ama yetişkin kuşlar. Görsel olarak iyi duruyorlar. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini buradan paylaşın birde hareketli görelim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bilezikleri gözümden kaçmış. Renk ve üzerindeki bilgileri nedir?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dişi olanda 25 ve 140 yazıyor errkek olanda 25 ve 126 yazıyor ben anlamlarını bilmiyorum maalesef
Bu durumda en fazla 14 aylık civarı oluyorlar. Daha üstü değildir. Tahminimce 10 11 aylık civarı.

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
25 dediği 2025'tir. yani 2025 doğumlu kuşlarınız. 140 yazıları da bildiğim kadarıyla üreticinin ya da kayıtlığı olduğu derneğin falan kodudur. Hayırlı olsun bu arada. Gayet sağlıklı görünüyorlar fotoğraflarda ama bir de video ile bakmak lazım. Hasta olduklarını sanmıyorum. Hasta olanların gözü, gagası bir yerleri kızarır ya da beyazlar gibi şeyler olur, durgunluktan ziyade ayakta duramaz kafes tabanına çöker ya da üst solunum yoly gibi rahatsızlıklarda farklı sesler çıkarır. Dediğim gibi video ile bakmak lazım ama sağlıklı gibiler.

Üst Alt