• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çift kuş için kafes

Cxcx

Paylaşımcı
Merhaba bir çift kuş için kafes alacağım, dişi evde sürekli klimanın önüne uçup duruyor,az boşluk yakalasa girmeye çalışacak, üretim gibi bir amacım yok ama ne olur ne olmaz diye yuvalık takıcam
Eğer olursa yavrular olursa yeme geçtikten sonra yavrular ayrı kafeste mi durması gerekecek? Yeni alacağım Seba kafesi hangi ebatlarda olmalı?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
merhaba.

1 çift kuş için çifthane dediğimiz kafes türleri çok kullanışlıdır. İncelemenizi tavsiye ederim.

Cxcx

Paylaşımcı
merhaba.

1 çift kuş için çifthane dediğimiz kafes türleri çok kullanışlıdır. İncelemenizi tavsiye ederim.
Sanırım yanlış anlattım, bende sadece 1 erkek 1 dişi kuş var, yavruları olur mu bilmiyorum olursa diye büyük kafes mi olmalı yoksa zaten farklı kafese mi koymak gerekiyor

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Seba dan alacağım ölçüleri bilemiyorum, kafesim güzel sadece üstü bulut gibi ikidir ayakları sıkıştı tellerine kıyamadım değiştirmem lazım tavanı üst kafes ile
Sayfasına bir bakarsan bir fikir edinirsin...

Cxcx

Paylaşımcı
Sayfasına bir bakarsan bir fikir edinirsin...
Sayfasına bilgi edildikten sonra bakmam doğru değil mi? Yavrular ile Anne baba aynı kafeste olur mu olmaz mı bu konuda arkadaşlardan bilgi almak istiyorum hangi ebat kafes almalıyım umarım anlatabildim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Sanırım yanlış anlattım, bende sadece 1 erkek 1 dişi kuş var, yavruları olur mu bilmiyorum olursa diye büyük kafes mi olmalı yoksa zaten farklı kafese mi koymak gerekiyor
çifthane dediğim kafesi gördünüz mü? 1 çift kuş için gayet iyi, ayrıca ortadan bölünüyor, yavruları olursa da kafesi ortadan bölüp kulanabilirsiniz.

Cxcx

Paylaşımcı
çifthane dediğim kafesi gördünüz mü? 1 çift kuş için gayet iyi, ayrıca ortadan bölünüyor, yavruları olursa da kafesi ortadan bölüp kulanabilirsiniz.
Tmm bunu anlamak istemiştim bende, 2 çift kuş var sandınız sandım, ortadan hatta kağıt koymuşlardı tel yetmiyor diye, tmmdr teşekkür ediyorum

Üst Alt