• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Chichi Elle Besleme Maması

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 18746

Bu markayı daha önce duyan ya da kullanan var mı acaba?

İnternetten almayım, kargoyla gelmesi üç beş günü bulur bizim burdaki petshoplara bakayım dedim.
Beş petshoptan üç tanesinde yok, biri ne olduğunu da bilmiyordu. 😏
İki tanesinde bu marka birde Beautiful foodun maması vardı.
BF alayım dedim ama birazcık pahalı.
Önceliğim hemen almak olduğu için Chichi markası orta karar,idare eder şimdilik derseniz alayım eğer iyi değilse paraya kıyıp BF alayım.😄

Ama aklımda başka bir soru daha var. Alacağım lakin kapalı da olsa uzun zamandır rafta duruyorsa sıkıntı olur mu?

Ya da kargoyu bekleyip a21 mi alayım? Bu seferde aklımda iki soru var. İlki kuşa vermek için geç kalır mıyım sindirimi için daha da ilerlemesin diye? (Zeolitli mama olacak 😁)

Diğeri ise a21 bölünmüş 100 grama 30 tl vermektense kapalı BF 700 gr mamaya 80 tl vermek daha mantıklı olmaz mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.😄

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Beautiful Food besleme maması 400 Gr 50 TL bu çok pahalı değil bence onu temin edebilirsin kardeşim benim yaptığım mama içeriği çok daha zengin ama 100 Gr 50 TL den veriyorum kanatlı uzmanımız benden temin ediyor ve bir çok kişiyi yönlendiriyor kargo anlaşmam olsaydı foruma bu konuda yardımcı olurdum.. gelip alırım dersen indirim fırsatini yakalarsin 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Burda 700 gramı da 80 tl. Fazla gelir bana ama çevremdekilere dağtırım biraz. O zaman onu alayım.
Senin kendi emeğinde var o yüzden pahalı olması normal abi. 😊

Keşke yakın olsak ya da metro olsaydı bizim burda.😢 Aynı şehirde olmak yetmiyor bazen. 😅
Hafta içi çalıştığımdan gelmem zor anca haftasonu. 😔
Ama geleceğim inşallah bir gün. 🤭

Grpet

Müdavim
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 18746

Bu markayı daha önce duyan ya da kullanan var mı acaba?

İnternetten almayım, kargoyla gelmesi üç beş günü bulur bizim burdaki petshoplara bakayım dedim.
Beş petshoptan üç tanesinde yok, biri ne olduğunu da bilmiyordu. 😏
İki tanesinde bu marka birde Beautiful foodun maması vardı.
BF alayım dedim ama birazcık pahalı.
Önceliğim hemen almak olduğu için Chichi markası orta karar,idare eder şimdilik derseniz alayım eğer iyi değilse paraya kıyıp BF alayım.😄

Ama aklımda başka bir soru daha var. Alacağım lakin kapalı da olsa uzun zamandır rafta duruyorsa sıkıntı olur mu?

Ya da kargoyu bekleyip a21 mi alayım? Bu seferde aklımda iki soru var. İlki kuşa vermek için geç kalır mıyım sindirimi için daha da ilerlemesin diye? (Zeolitli mama olacak 😁)

Diğeri ise a21 bölünmüş 100 grama 30 tl vermektense kapalı BF 700 gr mamaya 80 tl vermek daha mantıklı olmaz mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.😄
bu tarz mamalar kar dan cok zarara neden olur bilinmeyen mamalar bunlar

Üst Alt