• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Chat tarzı bir bölüm gerekli mi?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Dün buradaki birkaç arkadaşla birbirimizle normal konuşabileceğimiz, forum içinde chat türü bir bölüm olsa iyi olacağını düşündük. Çünkü birbirimizle başkasının konusu üzerinden konuşuyoruz o da konuyu saptırabiliyor. Direkt mesaj var biliyorum ama herkesin aynı anda yazabileceği bir bölüm daha iyi olur diye düşündüm. Saygılar.

Not: Burası chat yeri değil kuşun hastalığı ön planda olmalı derseniz ona da saygı duyarım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Onu Uygun görmedik yönetim olarak çünkü chat yapmaktan amacımızı unuturuz yardıma ihtiyacı olanlara sıra gelmiycek diye düşünüyorum 👍 sohbet etmek isteyen arkadaşlar özel mesajla etiket yaparak konuşma başlatabilir böylece başkalarının konularınıda saptirmamis oluruz yanlıssam beni düzeltin 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Onu Uygun görmedik yönetim olarak çünkü chat yapmaktan amacımızı unuturuz yardıma ihtiyacı olanlara sıra gelmiycek diye düşünüyorum 👍 sohbet etmek isteyen arkadaşlar özel mesajla etiket yaparak konuşma başlatabilir böylece başkalarının konularınıda saptirmamis oluruz yanlıssam beni düzeltin 😊
Tabii ki haklısınız. Evet dün gece farkında olmadan bir arkadaşın konusu altında sohbet etmişiz gasp etmişiz resmen fark edince üzüldük baya. En azından yorumlarımızı silebilme imkanımız olursa belki böyle durumlarda işe yarayabilir diye düşünüyorum 🤔