• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cereyanda kalma, çok hasta yardim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki şöyle yapsam olur mu? Sadece baytril versem diğer takviyeleri kessem? Bana da çok ağır geldi ama antibiyotik ihtiyacı var diye düşünüyorum. Çünkü ikinci gittiğim veteriner idi sadece ateş ölçtü 41 dedi ve gücü hiç yok o da baytril vermişti bir de digestive. Onun programı daha hafif onunla devam edeyim. Kekik çayından çok ileri durumdayız çünkü dün gece ölecekti beslemesem çok kötü haldeydi... Bugün de pek iyi değil gücü yerinde değil yem yiyor ama ben önünde tutuyorum yem kabini. Arada bir konuşuyor. Bir de kuyruk titremesi fark ettim bugün, belki dün de vardır ama dün fark edemeyeceğim kadar kötüydü.
En azından yüzde üçlük baytril verseydi. Şöyle yapın, baytril iki damla ise siz bir damla verin

cmrdryunr

Yeni Üye
En azından yüzde üçlük baytril verseydi. Şöyle yapın, baytril iki damla ise siz bir damla verin
Bu baytril sulandirarak kullanıyorum bu arada Burçak Hanım, 100 ml sulukta 2 parmak kadar su (üçte biri kadar) 2 damla baytril. Bu şekilde devam edeyim mi yoksa gene de azaltayim mi ?

Son düzenleme:

cmrdryunr

Yeni Üye
Bu baytril sulandirarak kullanıyorum bu arada Demet Hanım, 100 ml sulukta 2 parmak kadar su (üçte biri kadar) 2 damla baytril. Bu şekilde devam edeyim mi yoksa gene de azaltayim mi ?
Sulugu bitiremiyor içtiği miktar tahmini bu suyun 6 da 1 i dir.

Üst Alt