• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cere rengi kahverengiye dönen erkek

sirvan

Yeni Üye
Merhabalar
7 yaşına yakin beyaz erkek kuşumuz var. Bir süredir çiftleşmek istemiyor ve cere rengi kahverengiye döndü. Okudum birkac yerde testis tümörü olabilir ama röntgen cektirdik görünmüyor. Nedir sorun nasil çözeriz onerilerinizi beklerim. Fotosunu da ekliyorum simdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 20845

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hormonal bozukluk oluşmuş
Bravo bahar kardeşim 👍 yaş ilerledikçe bazı mutasyonlarda hormon bozukluğu oluşuyor bunun bir çaresi yok kilo almaya başlar bu yüzden diyet ve Spor öneririm..iyi bir probiyotik temin ediniz..

sirvan

Yeni Üye
Bravo bahar kardeşim 👍 yaş ilerledikçe bazı mutasyonlarda hormon bozukluğu oluşuyor bunun bir çaresi yok kilo almaya başlar bu yüzden diyet ve Spor öneririm..iyi bir probiyotik temin ediniz..
merhabalar, teşekkür ederim bilgi için. hayati bir tehlikesi var mıdır ? ayrıca hormonlarını düzeltmesi için yedirmemi veya yedirmemei önerdiğiniz şeyler var mıdır ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Taze yemler ve katkılar yeterlidir 👍 probiyotik ve multivitamin düzenli şekilde kullanın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
şehmus abimin dedigi gibi iyi bir bakım sevginin iyileştiremeyeceği bir canlı yoktur evelallah

sirvan

Yeni Üye
Taze yemler ve katkılar yeterlidir 👍 probiyotik ve multivitamin düzenli şekilde kullanın
hepinize teşekkürler.
oldukça özenli besliyoruz. mevsiminde sebze meyveyi her gün diyetine ekliyoruz. örneğin kış mevsiminde bolca brokoli, ıspanak, pazı, dereotu, muz, elma, havuç, roka, maydonoz sapı, kendi çimlendirdiğim aspur çimi yediriyoruz. arada bir portakal da yiyor. katkı olarak şu an bir şey kullanmıyorum. c vitamini ve sarmısak içerikli bir koruyucu var sadece. veteriner olabildiğince sebze meyveden katkısını edinsin diyerek vitamini kesmemizi istemişti. probiyotik olarak da hafta 1-2 kez kefir veriyorum. entrobac önermişsiniz gördüğüm kadarıyla ama hem açık ürünler var çekindim açıkçası doğru ürün olmaz kalitesiz olur zarar verir diye.

sizin yine önermek istediğini multivitamin ve prob varsa isimlerini almak isterim.

EnesGenç

Eski Forumcu
hepinize teşekkürler.
oldukça özenli besliyoruz. mevsiminde sebze meyveyi her gün diyetine ekliyoruz. örneğin kış mevsiminde bolca brokoli, ıspanak, pazı, dereotu, muz, elma, havuç, roka, maydonoz sapı, kendi çimlendirdiğim aspur çimi yediriyoruz. arada bir portakal da yiyor. katkı olarak şu an bir şey kullanmıyorum. c vitamini ve sarmısak içerikli bir koruyucu var sadece. veteriner olabildiğince sebze meyveden katkısını edinsin diyerek vitamini kesmemizi istemişti. probiyotik olarak da hafta 1-2 kez kefir veriyorum. entrobac önermişsiniz gördüğüm kadarıyla ama hem açık ürünler var çekindim açıkçası doğru ürün olmaz kalitesiz olur zarar verir diye.

sizin yine önermek istediğini multivitamin ve prob varsa isimlerini almak isterim.
Bence gayet iyi bekliyorsunuz. Ustadlar eksik bir şey bulursa tavsiyede bulunurlar

rocky55

Yeni Üye
hepinize teşekkürler.

Selamlar probiyotik aldınız mı? Cere rengi hala aynı mı? Sayın moderatör selam eski konu ancak konu ile ilgili gelişmeleri merak ettiğim için yazıyorum. Sakıncası nedir bilmedim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Selamlar probiyotik aldınız mı? Cere rengi hala aynı mı? Sayın moderatör selam eski konu ancak konu ile ilgili gelişmeleri merak ettiğim için yazıyorum. Sakıncası nedir bilmedim.
Sakıncası şöyle siz eski konulara yazdıkça diğer yeni konular aşağıya kayıyor. Düşünün sitedeki çevrimiçi olan 3 kişi bile 3 4 eski konuya yorum yapsa malesef yeni konuları görmemiz zor olur. Merak ettiklerinizi dm üzerinden sorunuz.

Üst Alt