• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cere kabuğu soyulması

alex-

Yeni Üye
Bildiğim kadarıyla bu bir sorun teşkil etmemekte. Ama daha iyi bilen ustalar vardır onlarda yorum yapacaktır.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
sorun olmaz. Tatlı badem yağı ile gaga ve ayak bakımı yapabilirsiniz

Ama burun deliklerine kadar kapalı gibi geldi bana bu yüzden trosdy krem kullanmanızda fayda var. Eczaneden alabilirsiniz.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Ceresindeki kabuğu bu şekilde yüzmüş, sorun teşkil eder mi? Evde nasıl müdahale edebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 47788
Semiha arkadaşımızın dediği gibi cerede mantar var. Ayakları ve popoyu da kıntrol edelim. Kabuklanma, pul pul görünüm, derinin kızarık, şiş görünümü, kalınma sonrası yaralar gördüğünüz yerlere, akşam ışıkları kapatmadan hemen önce kulak temizleme çubuğu ile trosyd krem sürüp ışıkları kapatın. Gece boyunca sağa sola sürmeden, uyusun ki krem üstünde kalıp işe yarasın. 7-10 gün boyunca uygulanacak

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Benim kusumunda ceresi koyu renkten soyuldu ve açık bir renk oldu. Hareketli bir kuş ayaklarında da pullanma vs yok gibi. İlk kez beslediğim için bilemiyorum ama. Mantar olma ihtimali var mıdır. Burda görünce panik oldum
Yeni konu açarak sorarsanız iyi olur konu hem eski hemde başkasının konusu 👍

sennur

Yeni Üye
Yeni üye olduğum için tekrar konu açmak gerektiğini bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim

Üst Alt