• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! CENNET PAPĞINI KAŞINTI VE TÜY DÖKÜMÜ

SULEB

Yeni Üye
Merhaba

İki yaşında dişi cennet papağanım var. Son 2 3 haftadır. Tüy döküyor ve kaşınıyor. Ama kaşıntı sürekli değil arada bir. Dün de severken sanki derisi kepeklenmiş gibiydi ama ele alıp bakamıyorum ele alışkın değil. Geçen hafta yumurtladı bundan olabileceğini ya da 2 aydır yıkanmak almak istemiyor bundan olabileceğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Düzenli olarak BT amin Forte b vitamini takviyesi verin.

Su dolu yayvan kaba sevdiği sebze meyve koyun içine girer girince de yıkanır

Yada sprey yolu ile fıs fıs yapın nemlendirin.

Kuşu görebilir miyiz?

SULEB

Yeni Üye
Gervit-w kullanıyorum ara ara şuanda güncel fotoğrafı yok ama görünürde bir değişiklik yok sadece kafes tabanında küçük küçük tüyler görüyorum. bir de kanat altlarını kaşırken görüyorum gagasını kafese sürtüyor. Gervit-w yi alalı 4 ay falan oldu buz dolabında saklıyorum. Tarihi geçmiş midir bilginiz var mıydı? Tekrar onu kullanmaya başlayabiliirm

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gervit-w kullanıyorum ara ara şuanda güncel fotoğrafı yok ama görünürde bir değişiklik yok sadece kafes tabanında küçük küçük tüyler görüyorum. bir de kanat altlarını kaşırken görüyorum gagasını kafese sürtüyor. Gervit-w yi alalı 4 ay falan oldu buz dolabında saklıyorum. Tarihi geçmiş midir bilginiz var mıydı? Tekrar onu kullanmaya başlayabiliirm
Üzerinde tarih yazıyordur. Ona göre bakıp kullanın. Tekrar derken düzenli kullanmıyor musunuz? Gerwit çok iyi bir Multivitamindir. İçerisinde b vitaminide mevcut ancak tek başına b vitamini kadar etkili değildir. Bu nedenle

Gerwit
BT amin forte b vitamini
Entrobac probiyotik

Düzenli olarak takvim oluşturarak kullanmalısınız.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Takviye rutini için:

Üst Alt