• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! cennet papagannım ayagını yere basamıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
dogrudur o kadar cok kafası karısık oluyorkı annelerimizin o ısı yap su ısı yap onu yaptımmı yemek hazırmı o varmı su varmı hele bide bebek varsa cokk seyler unutabilirler hatırlatmakta bizim isimiz
Ama işte böyle şeyler genelde becerikli kadınların elinden geliyor o nedenle ben kadınlarla gurur duyuyorum 👍

mustafaa

Yeni Üye
Bende aynı düşüncedeyim anadolu ve 2000 yılı dan önce dogdukları için ozamanlar böyle telefon tablet vb. Malzemeler olmadığı için kendi yöntemlerini bulmuşlar kadınlar gurur duyuyoruz 👍👏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bende aynı düşüncedeyim anadolu ve 2000 yılı dan önce dogdukları için ozamanlar böyle telefon tablet vb. Malzemeler olmadığı için kendi yöntemlerini bulmuşlar kadınlar gurur duyuyoruz 👍👏
👍👍👍🙏🙏🙏

mustafaa

Yeni Üye
Ama işte böyle şeyler genelde becerikli kadınların elinden geliyor o nedenle ben kadınlarla gurur duyuyorum 👍
Size 1 sorum daha kusuma bı eş almak isdiyorum ama cinsini ve kaç yasında olduğunu bilmiyorum acaba bı tahminiziz varmı ve bacağı kırıldığı içinesine yaklasırmı bilemiyorum yardımcı olirsanız sevinirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Size 1 sorum daha kusuma bı eş almak isdiyorum ama cinsini ve kaç yasında olduğunu bilmiyorum acaba bı tahminiziz varmı ve bacağı kırıldığı içinesine yaklasırmı bilemiyorum yardımcı olirsanız sevinirim
Şu an kırık olduğu için almayın yazık 🙏 Tamamen iyileşince alın, alacağınız kuşun resmini de atarsanız yardımcı oluruz 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Meyveli olanları kullanmayın, gaga taşı alsanız yeterli 😊 Gagası da gayet ideal 🌸

mustafaa

Yeni Üye
Meyveli olanları kullanmayın, gaga taşı alsanız yeterli 😊 Gagası da gayet ideal 🌸
Tamamdır peki bu kuş eş ayağı iyileştikden sonra alıcam sizin önerdiğiniz bı petshop varmı bunu 1100t aldım daha ucuz ve güvenilir bilginizi ümraniyede pet shop varmı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır peki bu kuş eş ayağı iyileştikden sonra alıcam sizin önerdiğiniz bı petshop varmı bunu 1100t aldım daha ucuz ve güvenilir bilginizi ümraniyede pet shop varmı
Ben İstanbul'da değilim hiçbir fikrim yok ama @Semiha S. Abla bir baksın 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ümraniye'de çok iyi bir üretici biliyorum. Daha ucuzmudur bilmiyorum ama daha sağlıklı, ele alışık ve her sorunuza cevap alacağınız birisidir. Hata bu kuşunuz için bile kanatlı uzmanı önceliğiniz olsun ama gidemiyorsanızda kendisi yine desetek olur. Bu şekilde kendiniz müdahele etmişsiniz ancak kırıksa ve yanlış kaynarsa sakat kalabilir. Kaynaması çok hızlı oluyor. Acil gitseniz iyi olurdu. Dilerseniz özelden bilgilerini iletirim.

mustafaa

Yeni Üye
Ümraniye'de çok iyi bir üretici biliyorum. Daha ucuzmudur bilmiyorum ama daha sağlıklı, ele alışık ve her sorunuza cevap alacağınız birisidir. Hata bu kuşunuz için bile kanatlı uzmanı önceliğiniz olsun ama gidemiyorsanızda kendisi yine desetek olur. Bu şekilde kendiniz müdahele etmişsiniz ancak kırıksa ve yanlış kaynarsa sakat kalabilir. Kaynaması çok hızlı oluyor. Acil gitseniz iyi olurdu. Dilerseniz özelden bilgilerini iletirim.
Abi kuş ayağınadkini çıkartmış annemde dondurma çubuklarını ayağının baldırına koyup üstüne maya onun üstünde yara bandı sürdü ama annem dediği kuşun bacağı kırık veterineri aradım muane 600 rotken 2500 dedi ne yapacağımı bilmiyorum kuşum yemek yedi tahata tü ekte oturuyor lütfen ölmesin Allahım lütfen

Üst Alt