• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! cennet papagannım ayagını yere basamıyor

mustafaa

Yeni Üye
arkadaslar lutfen yardım edın Allah rızası icin kucuk kardeşim kusun kafesini actı ve kus uctu perdenın arasına girdi kardesimde perdeyı cekınce kus arasında kaldı ayagının ustune basamıyar az once gerceklesti 21.02.2025 00.42 lutfene yardı edin yarın sabah vetirinere götürücem suan yapmam gereken bisey varmı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz

mustafaa

Yeni Üye
Nasıl yapıcağımı bulamadım yardımcı olurmusnuz yada sosyel medya adresinize yollayayım videoyu

Mert G.

Tutkulu
Video burada annem şuanda maya yapıştırdı üsdüne kürdan bide pipet koydu bantladık
Tahta tünek kullanalım. Plastik tünek zararlı. Kafeste çok pis onuda temizlemenizi öneririm bana basıyor ğibi geldi. Hocalarım görünce cevap vereceklerdir

mustafaa

Yeni Üye
Tahta tünek kullanalım. Plastik tünek zararlı. Kafeste çok pis onuda temizlemenizi öneririm bana basıyor ğibi geldi. Hocalarım görünce cevap vereceklerdir
Tamamdır kafesi temizledim 1 haftadır evde olmadıvım için kardeşim temizlemmemis gelir gelmez temizledim tahta tünek bugün dağıtıma cıkmış geliyor çok saolun hocalarınız görürsede cok sevinirim 🤗

mustafaa

Yeni Üye
hayır ama kırılmasına karsı annem ayagına maya yapıstırdı ustune kürdanın sıvri yererlerini kesıp törpüledim ve üstüne pipeti ayagının boyuna göre kesip sonra ortadan kesip ayagına koyduk acmamasının ıcınde bantla cok hafifi sekilde yapıstırdık hicbisey yapmadan once ayagı havada hic uyumadan bekliyordu gece hic uyumadı ve yemek yemedi suan uyukluyor ve bacagını oynatabiliyor ama parmaklarını bilmiyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
hayır ama kırılmasına karsı annem ayagına maya yapıstırdı ustune kürdanın sıvri yererlerini kesıp törpüledim ve üstüne pipeti ayagının boyuna göre kesip sonra ortadan kesip ayagına koyduk acmamasının ıcınde bantla cok hafifi sekilde yapıstırdık hicbisey yapmadan once ayagı havada hic uyumadan bekliyordu gece hic uyumadı ve yemek yemedi suan uyukluyor ve bacagını oynatabiliyor ama parmaklarını bilmiyorum
Yine de kanatlı uzmanı görmeli, ağrı kesici verir süreci daha iyi atlatır 🙏 D vitamini de verin 🙏

mustafaa

Yeni Üye
veteriner öneriniz varm peki cok pahalı dedıkleri icin gitmedin istanbulda oturuyorm birde o ilcları veteriner yazıyorsa alamam sizin bildiginiz bir ilac markası varsa söylermisiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kağıthanede vetfrom alternatif tıp merkezi gözde hanım var, d vitamini kanatlıoilin iyidir ☺

mustafaa

Yeni Üye
ALLAHrazı olsun cok tessekur ederim kususm sımdı yem yemeye basladı yarında sbah hemen veterinere götürücem cok tessekkur ederim

mustafaa

Yeni Üye
dogrudur o kadar cok kafası karısık oluyorkı annelerimizin o ısı yap su ısı yap onu yaptımmı yemek hazırmı o varmı su varmı hele bide bebek varsa cokk seyler unutabilirler hatırlatmakta bizim isimiz