• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanlarım yuva kurmuyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kaç gün sürer yuva kurmaları az önce baktımda içeride 4-5 kağıt anca var bu hızla 1 ayda anca biter.
Yuvanın altına granül serpin, çifleşme oldu ise yumurtlama 10-15 gün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dalbarı ve küçük dallar
Hurma yaprağı, granül, kağıt var bende sürekli taşıyor, istemediklerini atıyor, daldarıyı yuvada yiyor ve koçanıyla yumurtaları saklıyorlar, bazen yumurta ortada bazen kayboluyor, malzeme çok olmalı, doğada heryer den getiriyorlar🤲😊

invictus

Yeni Üye
Hurma yaprağı, granül, kağıt var bende sürekli taşıyor, istemediklerini atıyor, daldarıyı yuvada yiyor ve koçanıyla yumurtaları saklıyorlar, bazen yumurta ortada bazen kayboluyor, malzeme çok olmalı, doğada heryer den getiriyorlar🤲😊
Dediğimiz gibi 5-6 a4 kestim kafesin altı full malzeme gazete gözükmüyor ama cok yavaş yapıyorlar gibi geldi süreklide yuvadalar anlamadim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dediğimiz gibi 5-6 a4 kestim kafesin altı full malzeme gazete gözükmüyor ama cok yavaş yapıyorlar gibi geldi süreklide yuvadalar anlamadim
Yuvada olsunlar, onların ne düşündüğünü bilemeyiz, nasıl hazırlandığını, yapıyorlar kendilerince, en güvenli yer olmalı😊🤲

invictus

Yeni Üye
Yuvada olsunlar, onların ne düşündüğünü bilemeyiz, nasıl hazırlandığını, yapıyorlar kendilerince, en güvenli yer olmalı😊🤲
Hala süreç aynı sürekli yuvadalar ama ben çiftleşme göremedim.Kızıştırmak için mama nasıl yaparım ne koymalıyım?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hala süreç aynı sürekli yuvadalar ama ben çiftleşme göremedim.Kızıştırmak için mama nasıl yaparım ne koymalıyım?
Havuç dilimleyin, marul yaprağı iri iri bölün, nane dalı, dereotu bunları bir tabağa koyup kafese asın yada zemine bırakın yesinler

invictus

Yeni Üye
Havuç dilimleyin, marul yaprağı iri iri bölün, nane dalı, dereotu bunları bir tabağa koyup kafese asın yada zemine bırakın yesinler
Yuvalıkltaki granülleri ortaya toplamışlar yumurtalık yerine yanlar bomboş kalmış neden yapmış olabilirler?Granül koymalı mıyım?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yuvalıkltaki granülleri ortaya toplamışlar yumurtalık yerine yanlar bomboş kalmış neden yapmış olabilirler?Granül koymalı mıyım?
Müdahale etmeyin benimkiler de komple atmışlar, onların özeli ve dünyası😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşların yakından fotoğrafını atarmısınız. Özellikle mavi olanı👍🏻

invictus

Yeni Üye
Kuşların yakından fotoğrafını atarmısınız. Özellikle mavi olanı👍🏻
merhaba youtubeda üretim yapan biri yazın cennetler yavrulamaz yuvalığı kaldır ağustosta koyarsın nemden dolayı yavrular yaşamaz dedi yumurtlasa bile dinlemeli miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba youtubeda üretim yapan biri yazın cennetler yavrulamaz yuvalığı kaldır ağustosta koyarsın nemden dolayı yavrular yaşamaz dedi yumurtlasa bile dinlemeli miyim
Profesyonel üretici değilim olabilir nem oranı düşük ise doğrudur, fakat yumurta varsa atmayın derim nasip