• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

cennet papağanımın tahmini yaşı ve cinsiyeti nedir

lumier

Yeni Üye
papağanı alırken satıcı ilk önce dişi dedi erkek istediğimi söyleyince aslında erkek olma ihtimali de var dedi sanırım kuyruk ve duruslarindan anlasiliyormus ayrica tahmini kac ayliktir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Cinsiyetinden emin değilim ama daha küçük sanırım. Ama stresten midir başka nedenden mi tüy sorunu var. Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı tavsiye ederim.

lumier

Yeni Üye
Cinsiyetinden emin değilim ama daha küçük sanırım. Ama stresten midir başka nedenden mi tüy sorunu var. Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı tavsiye ederim.
evet satici tuy dokumunde diye tuyleri seyrek demisti hatta hic inandirci gelmemisti tesekkurler tavsiye icin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
evet satici tuy dokumunde diye tuyleri seyrek demisti hatta hic inandirci gelmemisti tesekkurler tavsiye icin
Tüy dökümünde bu şekilde tüy dökmezler. Genelde stres kaynaklıdır. Dış parazit uygulayın. Söylediğim takviyeleri mutlaka kullanın.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Moderatör tarafında düzenlendi:

lumier

Yeni Üye

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
kafeste muhabbet kuslarimda var onlarda ayni sudan icse sorun olur mu
Yukarıda denilen şeyler takviyelerdir her kuşun takviyeye ihtiyacı vardır sorun olmasının aksine faydası vardır ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kafeste muhabbet kuslarimda var onlarda ayni sudan icse sorun olur mu
Evet tüm kuşlarınıza verin. Sağlıklı kuş için olması gereken takviyeler. Cenneti yeni aldıysanız hemen aynı kafese koymasaydınız. Hastalık vs varsa geçmesin. Ve dikkat edin kavga edebilirler.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
tam tersi surekli boyle ortalarına giriyor ikisini anne babasi saniyor yanlarindan asla ayrilmiyor
Maşallah 🥰 ama benim düşündüğüm farklı tür kuşlar aynı kafeste olmamalı cennet papağanı sinirlenirse çok ağır zarar verebilie

lumier

Yeni Üye
Evet tüm kuşlarınıza verin. Sağlıklı kuş için olması gereken takviyeler. Cenneti yeni aldıysanız hemen aynı kafese koymasaydınız. Hastalık vs varsa geçmesin. Ve dikkat edin kavga edebilirler.
birkac gun ayri kafeste tuttum sonra yanlarina gitmek istediğini gorunce ayni kafese koydum zarar verecegini dushnmuyorum aralari dusundugumden cok daha iyi ayrica vitaminleri su anda siparis ediyorum

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
birkac gun ayri kafeste tuttum sonra yanlarina gitmek istediğini gorunce ayni kafese koydum zarar verecegini dushnmuyorum aralari dusundugumden cok daha iyi ayrica vitaminleri su anda siparis ediyorum
Aralarının iyi olması ne güzel ama cennet papağanları güçlü gagaya sahiptir forumdaki birinin muhabbet kusunun ayağını ısırdı ve kanatmıştı.

lumier

Yeni Üye
Aralarının iyi olması ne güzel ama cennet papağanları güçlü gagaya sahiptir forumdaki birinin muhabbet kusunun ayağını ısırdı ve kanatmıştı.
zaten hep gozumun onundeler bir sorun olursa elbet gorup ayiririm ve cinsiyetiyle alakali bir dusunceniz var mi

Üst Alt