• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanıma arkadaş pakistan almak??

nurtein

Yeni Üye
Şuan cennet papağanım var erkek ve yaklaşık 8 aylık filan. Oğlumun eski sahibi jakosu ve Pakistanyla birlikte cennet papağanına bakıyormuş. Şuan o abide astım çıkmış. Zaten eşim de Pakistan almak istiyordu pet Shop lar filan sorduğumuzda baya para diyorlardı bu abi de hastalığı çıkınca güvenip bize satmak istiyor. Yani zaten cennet papağanım Pakistan'a alışkın şimdi onu da sahiplensek bu 2 ay da unutmuş olabilir mi? Anlaşırlar mı 2 ayrı kafeste duracaklar önerir misiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ayrı kafes ve ayrı zamanlarda dışarı çıkaracaksınız olur ancak buda çok arkadaşça olmuyor. İletişim ve temas olmayınca tek ses iletişimi çok doğru olmuyor. Benim alışık olmalarına rağmen asla bir arada salmıyorum çünkü pakistanım tek başına evcil olsada sevdamla yanyana gelince şahin oluyor. Keza sevdamda alışık olmasına rağmen pakşitanımla yanyana gelince atmaca kesiliyor. Yaralamalı kavga mutlaka oluyor. Karakterle alakalı birazda. Bizler ne desek boş kalıyor. Onun için benim her türümün kendi türünde arkadaşı var ve ben bunu öneririm.

Üst Alt