S Serayyy Yeni Üye Katılım 31 May 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 4 Puanları 3 3 Haz 2022 #1 Cennet papaganim var cinsiyetini bilmiyorum kusuyormuş gibi yapıyor sürekli yem yemesi azaldı ne bulursa kemirip atıyor ne yapmam lazım
Cennet papaganim var cinsiyetini bilmiyorum kusuyormuş gibi yapıyor sürekli yem yemesi azaldı ne bulursa kemirip atıyor ne yapmam lazım
S Serayyy Yeni Üye Katılım 31 May 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 4 Puanları 3 3 Haz 2022 #2 Video atamıyorum izin yoktur yazıyor
Umut S. Müdavim Kıdemli Üye Katılım 13 Mar 2022 Mesajlar 492 Tepkime puanı 684 Puanları 93 3 Haz 2022 #3 videoyu streamable.com'dan atınız
S Serayyy Yeni Üye Katılım 31 May 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 4 Puanları 3 4 Haz 2022 #4 umtser' Alıntı: videoyu streamable.com'dan atınız Genişletmek için tıkla ... Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor
umtser' Alıntı: videoyu streamable.com'dan atınız Genişletmek için tıkla ... Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor
Umut S. Müdavim Kıdemli Üye Katılım 13 Mar 2022 Mesajlar 492 Tepkime puanı 684 Puanları 93 4 Haz 2022 #5 Serayyy' Alıntı: Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... upload edip linki buraya atmanız gerekiyor görebilmemiz için
Serayyy' Alıntı: Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... upload edip linki buraya atmanız gerekiyor görebilmemiz için
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 5 Haz 2022 #6 Serayyy' Alıntı: Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Linkini buraya yapıştırmanız gerekiyor.
Serayyy' Alıntı: Paylaştım bakabilirsiniz normalde kusuyormuş gibi yaparken omzuma elime konuyor video çektirmiyor telefonu kemirip duruyor ekranın üstüne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Linkini buraya yapıştırmanız gerekiyor.
S Serayyy Yeni Üye Katılım 31 May 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 4 Puanları 3 5 Haz 2022 #7 Watch 7jefri | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 5 Haz 2022 #8 Öncelikle o kafesi bi temizleyin. Tünekler çok pis. Çok fazla oyuncak var. Kuşa yaşam alanı bırakmanız lazım. İki tünek olsun kafeste sadece. 2 tane de oyuncak yeterli. Gaga taşı koyun onu kemirsin
Öncelikle o kafesi bi temizleyin. Tünekler çok pis. Çok fazla oyuncak var. Kuşa yaşam alanı bırakmanız lazım. İki tünek olsun kafeste sadece. 2 tane de oyuncak yeterli. Gaga taşı koyun onu kemirsin