• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Cennet Papaganim Yumurtladi Ne Yapmam Gerek

muhamed

Yeni Üye
selam herkeze, cennet papaganim yumurtladi ve cok sevindim buna. aklima takilanlar yumurtadan yavru cikinca ben kendim beslemek zorundamiyim yoksa anne kus bunu yapiyormu? yapiyorsa anne kusa normal kus yeminden baska bisi vermek zorundamiyim veya ben beslemek zorunda kaldigimda hangi mamalarla ve kac saate bi mamalamam gerekiyor?

yardimlar icin simdiden th

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anne besliyorsa ekstra beslemeniz anneyi daha az yorar buda ikinci kuluçka in süresini kisaltabilir. Haftada 3 gün mama verilebilir. İçerisine kizistirici etken içeren ürünler konulmadan. Elle besleme durumu yavrular bir haftalık tan sonra başlayabilir. Tabi bu dediklerim anne besliyorsa geçerli anne beslemiyorsa elle besleme mamasi ve aparatı alıp beslemeniz gerekir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Anne besliyorsa ekstra beslemeniz anneyi daha az yorar buda ikinci kuluçka in süresini kisaltabilir. Haftada 3 gün mama verilebilir. İçerisine kizistirici etken içeren ürünler konulmadan. Elle besleme durumu yavrular bir haftalık tan sonra başlayabilir. Tabi bu dediklerim anne besliyorsa geçerli anne beslemiyorsa elle besleme mamasi ve aparatı alıp beslemeniz gerekir
Gereken herşeyi söylemiş sağolsun Tuğrul kardeşim 😊👍

since_1980

Yeni Üye
Herkese selamlar. benimde daha önce 2 kez yavru aldığım Hint bülbüllerimin 3 defadır yumurtaları boş çıkıyor. Kalamar kemiğinden mamasından vitaminine kadar herşeyi tam. Ama yumurtalar boş. Bir ikinci sıkıntımızda ilk kez yuva örüp 4 yumurta yapan diğer kuşlarımda dün baktığımda yumurtalarını yemiştiler. kafeste kalamar kemiği kum vs. her şey var. Ne yapmam gerekiyor? Şaşırdım kaldım.

Üst Alt