• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanım uyurken sallanıyor, ses çıkarıyor

Cikomlatam

Aktif Üye
İkisini de izledim pek bir sorun yok el besleme mamasına mercimek tanesi kadar zeolit tozu koyun öyle besleyin hem bağışıklık güçlenir hem de mantarı doğal yolla tedavi eder, mantar ilaçları vücudu çok yorar bir ayı bulabilir toparlanması iyi bakım şart 🙏
Mantar ilacını bıraktık 3 gün önce, dediğiniz tozu temin ediyorum yapacağım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
strese girmesin diye salıyorum yiyor içiyor o konuda çok sorunu yok ama bol yiyen bi bebek değil, multivitamini var ayrı vitamini var, basen el besleme maması yapıp veriyorum. Amin inşallah çok yaşar sağlıklı yaşar. Ağrısını bilemiyorum ki nasıl anlarım ? Uyukluyor böyle gün içinde. Bi de Tarık beye video bağlantısı atmıştım onu da izler misini acaba rica etsem
Merhaba, Cennetler gün içinde 2-3 defa uyurlar, şekerleme yaparlar, bebekler daha çok uyur, yataklardan alırsanız gün içinde uyur girer, çok keyf alır😊🤲

Cikomlatam

Aktif Üye
Merhaba, Cennetler gün içinde 2-3 defa uyurlar, şekerleme yaparlar, bebekler daha çok uyur, yataklardan alırsanız gün içinde uyur girer, çok keyf alır😊🤲
Yatak aldım, ama maalesef etrafında gezindi hiç kullanmaya yanaşmadı ve hatta dövdü yatağını, kafesinden almak zorunda kaldım :(

Cikomlatam

Aktif Üye
İkisini de izledim pek bir sorun yok el besleme mamasına mercimek tanesi kadar zeolit tozu koyun öyle besleyin hem bağışıklık güçlenir hem de mantarı doğal yolla tedavi eder, mantar ilaçları vücudu çok yorar bir ayı bulabilir toparlanması iyi bakım şart 🙏
B kompleks ve kalamar taşı aldım, multivitamin her gün suyunu yenileyip veriyorum. B kompleksi ayrı mı vermeliyim? Kafesten çıktığında girmek bilmiyor ben de dışarı yemlik ve kaba su koydum girdi suyunda duş aldı çok şaşırdım ferahlatıcı spreyini sıkıyordum iki üç günde bir. Üşütmesin diye ısıtıcı tuttum kurulandı. Bir de kaç gündür yeminden sadece çekirdekleri ayıklıyor. Çekirdek dışında yem yemir darı da yemiyor. Ne önerirsiniz normal mi bu angry bird 😶

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yatak aldım, ama maalesef etrafında gezindi hiç kullanmaya yanaşmadı ve hatta dövdü yatağını, kafesinden almak zorunda kaldım :(
Haklısınız, oyuncaklar için bile geçerli. Bazı kuşlar çok severken bazıları maalesef ki sevmeyebiliyor :)

Cikomlatam

Aktif Üye
Haklısınız, oyuncaklar için bile geçerli. Bazı kuşlar çok severken bazıları maalesef ki sevmeyebiliyor :)
Benim bebeğim hiç sevmiyor, sinirlenince dövüyor. El alıştırması yapıyorum 2 gündür. Koluma kramp giriyor gelmek istemiyor ve içerdeki ahşap oyuncaklarını tepiyor:))) ama en sonunda parmaklarımla ucundan elma yedirebiliyorum. Başlarda elim kafese girse bile kendini ordan oraya atıyordu. Bugun bir de gece uykusu geldiği için kafes demirini biraz esnetip parmagımla gagasını ve boynunu sevdim!! O kadat mutlu oldum ki dünyalar benim oldu. Ama sadece uykusu çok olduğu için izin verdi galiba, olsun bu da bir gelişme. Çok seviyorum onu ve bebek olduğu için bebek gibi bakıyorum🤭

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Benim bebeğim hiç sevmiyor, sinirlenince dövüyor. El alıştırması yapıyorum 2 gündür. Koluma kramp giriyor gelmek istemiyor ve içerdeki ahşap oyuncaklarını tepiyor:))) ama en sonunda parmaklarımla ucundan elma yedirebiliyorum. Başlarda elim kafese girse bile kendini ordan oraya atıyordu. Bugun bir de gece uykusu geldiği için kafes demirini biraz esnetip parmagımla gagasını ve boynunu sevdim!! O kadat mutlu oldum ki dünyalar benim oldu. Ama sadece uykusu çok olduğu için izin verdi galiba, olsun bu da bir gelişme. Çok seviyorum onu ve bebek olduğu için bebek gibi bakıyorum🤭
Benim saftirik de öyle, kafesine nasıl bir oyuncak koysam önce eğilip kendisini sevdiriyor. Eğer istediği gibi sevilmezse de oyuncaklarla kavga ediyor 😁 Yaşadığınız şeyi çok çok iyi biliyorum bu arada, benim kuş travmalı olduğu için uzunca bir süre alışmadı bize ve aynı şekilde bir gün yaklaşıp sevdirince kendini evdeki herkese anlatmıştım. Sonra her gün birisi gelip sevdi onu 😄

Cikomlatam

Aktif Üye
Benim saftirik de öyle, kafesine nasıl bir oyuncak koysam önce eğilip kendisini sevdiriyor. Eğer istediği gibi sevilmezse de oyuncaklarla kavga ediyor 😁 Yaşadığınız şeyi çok çok iyi biliyorum bu arada, benim kuş travmalı olduğu için uzunca bir süre alışmadı bize ve aynı şekilde bir gün yaklaşıp sevdirince kendini evdeki herkese anlatmıştım. Sonra her gün birisi gelip sevdi onu 😄
Umarım hemen alışır ve kendini sevdirir :) sevdirmese de sağlıklı yaşasın bana o da yeter :)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu takviyeleri kullanın 🌸

Cikomlatam

Aktif Üye
Bu takviyeleri kullanın 🌸
Teşekkür ederim probiyotiğim yok bu markaları nereden temin edebilirim ? Mamaist ise orda zeolit tozu bile bulamadım başka yerden aldım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim probiyotiğim yok bu markaları nereden temin edebilirim ? Mamaist ise orda zeolit tozu bile bulamadım başka yerden aldım
Mamaist.comda vitaminler ve probiyotikler var zeolit tozu da mamaistin whatsapp hattından isteyecektiniz 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Biz bu bebeği 2 aylık diye aldık ama? 2 hafta oldu. Emin miyiz 😶
Evt %100 eminim çifleşme ötüşü bende besliyorum cennet papağanı, fotoğraf paylaşırsanız sevinirim yakın ve net olsun, yüzünü göreyim, yaşına bakıyım

Üst Alt