D DarkFlex Yeni Üye Katılım 16 May 2025 Mesajlar 25 Tepkime puanı 23 Puanları 3 3 Ağu 2025 #1 Merhaba cennet papağanım bir gündür ishal evde kendim neler yapabilirim, enerjisi gayet yerinde.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,108 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 3 Ağu 2025 #2 Konuyu açıklayıcı olarak yazıp video ve dışkı fotoğrafları ekler misiniz?
D DarkFlex Yeni Üye Katılım 16 May 2025 Mesajlar 25 Tepkime puanı 23 Puanları 3 3 Ağu 2025 #3 Semiha S.' Alıntı: Konuyu açıklayıcı olarak yazıp video ve dışkı fotoğrafları ekler misiniz? Genişletmek için tıkla ... Cennet papağanımı dün yeni kafese geçirdim, kafeste bir hastalık vs. yok kendim temizledim. Kuşun enerjisi yerinde, hareketli. Lakin dışkısı ishal galiba evde olan malzemelerle ne yapabilirim iyileşmesi için
Semiha S.' Alıntı: Konuyu açıklayıcı olarak yazıp video ve dışkı fotoğrafları ekler misiniz? Genişletmek için tıkla ... Cennet papağanımı dün yeni kafese geçirdim, kafeste bir hastalık vs. yok kendim temizledim. Kuşun enerjisi yerinde, hareketli. Lakin dışkısı ishal galiba evde olan malzemelerle ne yapabilirim iyileşmesi için
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 3 Ağu 2025 #4 Entrobac alın, gelince 3 gün üst üste tazeleyerek verin Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? rutin kullanın
Entrobac alın, gelince 3 gün üst üste tazeleyerek verin Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? rutin kullanın